Mekkora 2 év körüli gyereketek lába? A kisfiú és a kislányé is érdekel.
Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 14:42
11/17 anonim válasza:
:) A két éves kisfiam 23 as cipőket hord. A kiscsoportos 4 éves pedig 28-ast. A barátnőd kissé félre informált...
12/17 anonim válasza:
2 éves,fiú,23-24-es cipővel:)
13/17 anonim válasza:
A kisfiam 21 hónapos,de 24-es a lába.Tavaszi cipőbe már 25-öst kell venni.A 19-20 nagyon kicsi.
14/17 anonim válasza:
22 hónapos fiú. Most 25-s de tavasz végére, nyárra szerintem már 26-s kell majd neki.
Ő elég nagy lábon él.
15/17 anonim válasza:
Kislányom 9.én lesz 2éves,25-26os a lába. A bakancsa 25-ös,a benti cipője 26-os.
1évesen 21-es volt a lába.
16/17 anonim válasza:
LÁnyomnak 2 évesen 19-20-as lába volt, de inkább 19-es. (1 évesen 17-es téli cipője volt, két zokni belefért és már szaladt. )
Most 3 éves múlt, 22-23-as lába van, valahol a kettő között.
Ikerfiaim még csak 18 hósak, de már most 21-es lábuk van, az egyiknek már épp hogy jó a 21-es, úgyhogy neki 22-es tavaszi cipőt kell néznem.
(Nyárra szerintem teljesen összenőnek mindenhogyan, lábméretre, magasságra, súlyra. Hármasikrek lesznek. :-)
17/17 anonim válasza:
A kislányom 17 hónapos, és most növi ki a 23-as cipőket. 14cm a talphossza amikor rááll a lábára. :) Remélem nem örökli anyukája 42-es felnőtt lábméretét. :) Hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!