Csak abba az oviba irathatom be a gyereket ahová körzetileg tartozunk? És ha nincs munkáltatóim akkor ne is jelentkezzünk?
Jelentkezhetsz bárhová, kérdés hogy felveszik-e.
Attól is függ, hány éves és hogy van-e kistesó?
Ha otthon vagy amúgy, akkor ha tényleg helyhiány van, nem sok esélyetek.
Megpróbálni minden esetre érdemes!
Ja, és munkáltatóit elviekben nem kérnek, de ha ez alapján kell szelektálniuk, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy kérnek azt is.
első
Én úgy tudom, munkáltatói az kell. Legalábbis nálunk úgy hallottam, de ezt elég később bemutatni, nem a jelentkezéskor kell leadni.
Én mindenképp jelentkeznék a helyedben, és több helyre, ahová szeretném, hogy járjon a gyerek.
Az esélyed nem sok, de azért van. :)
Én már a születésekor előjelentkeztettem az oviba. Semmit nem kértek azóta. Májusban lesz 3 éves és akkor megy az oviba is. Én nem is tudnék munkáltatóit vinni, mivel tanulok még, így nincs munkám. Gyerektartásból, korrepetálásból és ösztöndíjból élünk meg.
22F
Nekem van ismerősöm, felvették a 3 évest oviban, pedig a kicsivel otthon az anyuka. Délutánig maradhat.
Miért? mert egyébként nincs hely, fellebbezés után sem. Azért, mert az ovódavezető a nagyi barátnője.
Nálunk csak a bölcsinél kérnek munkáltatóit, az ovinál nem.
Elvileg nemcsak a körzetes oviba lehet jelentkezni, de a körzetesbe nálunk nagyobb eséllyel veszik fel, a másikakban - több ovi van a kerületünkben - nagyobb eséllyel mondják, hogy helyhiány miatt nem, ha amúgy sem oda tartozik az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!