Ti adtok még 2-2.5 év körüli gyerkőcötöknek néha bébiételt?
Az enyém is kb. ekkora. 2 év 4 hónapos, kicsit van 12 kiló felett, 92 centi talán kb. Szerintem annyira nem vézna, de eleven, le se lehet lőni. Most voltunk vérvételen (más miatt), de azt mondták, teljesen jó a vérképe. Nem piszkálom, ha nem éhes, nem eszik. Mondjuk kaja helyett nasizás nincsen. Ártani nem ártasz a bébiétellel, az biztos, de jobb lenne, ha enne rendes főzeléket is, elvégre az oviban is lesz :) Nálunk most kezd újra rászokni, mert többször van főzelék - kiderült, hogy lisztérzékeny vagyok.
Nem fogzik esetleg? Nálunk mióta kinőtt az utolsó foga is, sokkal jobban eszik :)
Én úgy adok, ha pl. rizs és sült hús, vagy rántott hús van, akkor ahhoz keverek neki fél üvegnyi őszibarack-sertés, vagy bármien gyümölcsös-húsos bébiételt, mert úgy nem száraz annyira, amolyan gyümölcsmártásként adom.
De önmagában nem adok bébiételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!