Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves körüli gyerkőcötöknek,...

2 éves körüli gyerkőcötöknek, van még, hogy hébe-hóba (kb. heti 1*) üveges bébiételt adtok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
21 hós, heti 3-4 üveg bébiételt is eszik. Pl gesztenyéset imádja, de szoktam neki venni málnásat is, meg olyan gyümölcsöst, amit amúgy nem enne meg (szilvát csak üvegesben eszi meg, igazit nem)
2010. szept. 7. 19:31
 2/10 anonim ***** válasza:
55%

persze:) nyáron hetente volt ilyen, mert sokszor úton voltunk meg nyaralni stb.

mostanában főzök, de biztosan lesz olyan, hogy üvegeset kap. szereti is.

2010. szept. 7. 19:49
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
Múltkor a 3 és fél évesem vetetett magának bébiételt, mert hogy ő azt annyira szereti. Aznap azt vacsorázta :)
2010. szept. 7. 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
igen, én is szoktam adni ezt azt a kislányomnak.
2010. szept. 7. 20:24
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem eszembe se jutna.
2010. szept. 7. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is szoktam adni 20 hós kislányomnak heti 3x-4x, mert a húst nem igazán eszi meg. Rág rajta kettőt aztán kiköpi.
2010. szept. 7. 20:43
 7/10 anonim ***** válasza:
21 hónapos koráig még evett, imádta a spagettiset. Aztán sajnos kiderült, hogy lisztérzékeny, így a nagyobbaknak való bébiételeket már nem kaphatja, mert nem gluténmentesek. De ha lehetne, adnék neki, ha még megenné.
2010. szept. 7. 21:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam 27 hónapos,és bizony teljesen be vagyok tárazva.Kap üveges desszertet(gyümölcsöket,mert csak így hajlandó megenni),főtt kaját(heti kb. 2 alkalommal,ebédre),joghurtot(tejérzékeny,és csak a babáknak valótól nincs hasmenése),ráadásul ő még tápszert iszik(az érzékenysége miatt).
2010. szept. 8. 09:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Az én lányom most volt 3, de még volt nyáron hogy ő is azt ette(1-3 éves korig). Szereti, és általában a halas dolgok amit itthon ritkábban főzök azt megvettem neki:)
2010. szept. 8. 13:06
 10/10 A kérdező kommentje:
én is szoktam adni, csak kicsit "lelkifurdallásom" volt, hogy nem vagyok naprakész az ebéddel sokszor. De itt volt a nyár, és inkább a játszóteret választottuk a főzés helyett....
2010. szept. 8. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!