2 éves körüli gyerkőcötöknek, van még, hogy hébe-hóba (kb. heti 1*) üveges bébiételt adtok?
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 19:25
1/10 anonim válasza:
21 hós, heti 3-4 üveg bébiételt is eszik. Pl gesztenyéset imádja, de szoktam neki venni málnásat is, meg olyan gyümölcsöst, amit amúgy nem enne meg (szilvát csak üvegesben eszi meg, igazit nem)
2/10 anonim válasza:
persze:) nyáron hetente volt ilyen, mert sokszor úton voltunk meg nyaralni stb.
mostanában főzök, de biztosan lesz olyan, hogy üvegeset kap. szereti is.
3/10 anonim válasza:
Múltkor a 3 és fél évesem vetetett magának bébiételt, mert hogy ő azt annyira szereti. Aznap azt vacsorázta :)
4/10 anonim válasza:
igen, én is szoktam adni ezt azt a kislányomnak.
6/10 anonim válasza:
Én is szoktam adni 20 hós kislányomnak heti 3x-4x, mert a húst nem igazán eszi meg. Rág rajta kettőt aztán kiköpi.
7/10 anonim válasza:
21 hónapos koráig még evett, imádta a spagettiset. Aztán sajnos kiderült, hogy lisztérzékeny, így a nagyobbaknak való bébiételeket már nem kaphatja, mert nem gluténmentesek. De ha lehetne, adnék neki, ha még megenné.
8/10 anonim válasza:
Az én fiam 27 hónapos,és bizony teljesen be vagyok tárazva.Kap üveges desszertet(gyümölcsöket,mert csak így hajlandó megenni),főtt kaját(heti kb. 2 alkalommal,ebédre),joghurtot(tejérzékeny,és csak a babáknak valótól nincs hasmenése),ráadásul ő még tápszert iszik(az érzékenysége miatt).
9/10 anonim válasza:
Az én lányom most volt 3, de még volt nyáron hogy ő is azt ette(1-3 éves korig). Szereti, és általában a halas dolgok amit itthon ritkábban főzök azt megvettem neki:)
10/10 A kérdező kommentje:
én is szoktam adni, csak kicsit "lelkifurdallásom" volt, hogy nem vagyok naprakész az ebéddel sokszor. De itt volt a nyár, és inkább a játszóteret választottuk a főzés helyett....
2010. szept. 8. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!