Ti adtok még 2-2.5 év körüli gyerkőcötöknek néha bébiételt?
Ha lehetne még kapni a 1,5-eseknek való nagy darabos bébiételt, azt biztos, hogy néha-néha adnám, de szerintem megszűnt, így ezeket a pempős dolgokat már nem eszi meg a lányom, sem ízre, sem állagra. Most 2 éves, és elég sokáig ízlett neki, talán másfél évesen is. Én is azért adtam neki néha, mert nagyon rossza evő, de végül rájöttem, hogy levespárti.
A junior menü pedig olyan drága, hogy még nem vettem, szerintem nem is fogok. 4-600 Ft egy kis tálka valami.Az 1-3 éves korig van.
Neha igen. Az en fiam is rossz evo, ezeket neha megeszi. Nem rosszabb, mint egy fozelek. :-)
Egyebkent szerintem nem kell belolet kettot/harmat megenni, hisz az 4-6 deci kaja lenne. Egz felnott fozelekadag 4dl az etteremben, nem gondolom, hogy ket evesen ennyit kellene enni. :-)
8 hónapos kora óta nem eszi meg a bébiételeket, azóta csak a mi kajánkat eszi. Ő is nagyon rossz evő volt, volt olyan, hogy napokig elvolt napi 1 db (!) virslivel, kenyér és minden nélkül, semmi mást nem fogadott el.
Aztán 2 éves státuszon a mérleg 10,24 kg-ot mutatott. Na, átléptük a 10 kg-os álomhatárt, elkezdtem neki adni a béres cseppet. Hogy attól, vagy nem, de rengeteget eszik és nem válogat.
Nem adok neki.
De múltkor elgondolkoztam rajta, hogy esetleg gyümölcsöt vegyek, mert az almán kívül nem eszik meg mást. Kisebb korában imádta a barack-sütőtököt, alma-banánt, lehet, hogy megkóstoltatom vele. Bár most már a pépeset nem szereti. A tejbegrízt is képes kiköpni az állaga miatt. :(
1 éves kora után már tuti nem evett ilyesmit. Talán olyan 8 hónaposan kapott utoljára. Nem egy nagy evő a fiam, de éhen azért nem fog halni :)
Mekkora a gyerkőc? Kg és cm?
10 hónapos kora óta nem evett bébiételt, nem enné meg mert csak teljesen szilárd dolgokat eszik meg, krémfőzit sem... persze mindent kizárólag villával, szóval esélytelen is lenne. 10 hónaposan 2 üveggel vágott be, szerintem most 4 üveg lenne az adagja, 2000.- :)
szóval nem. de ha ezt megeszi a tiéd, akkor add neki természetesen. vagy becsaphatod, hogy csinálsz főzit, turmixolod és üvegbe teszed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!