Milyen cipőkkel készűltök 2,5-3 éves kislányotoknak a tavaszra?
Én már vettem is a teszveszen:)
Kapott egy Nike sportcipőt, egy Nike balerínát, egy Deichmanos magasszárú barna cipőt, aminek az orr része barna lakk, a boka része, és tépőzárja, a többi része pedig matt barna, és rózsaszín virágos.
Tavaly ősszel kapott egy magasszárú tornacipőt, de nekem nagyon nehéznek tűnt, nem szerettem.
Én a sportcipőt is ráadom leggingshez, fariszoknyával, kapucnis kardigánnal. Olyan kis csini sportos, csajos trendi volt tavaly is. A lakkosnak gumi a talpa, ami az orrára felkanyarodik, az olyan elegánsabb, azt bársony szoknyákhoz nadrágokhoz vettem. A balerína meg mindenhez megy. A sportcipő is szerintem jó farival, szabadidővel.
Ezek szerint én vagyok az egyetlen anyuka, aki mezei kínais meg tescos cipőt veszek neki.
Kérdésedre felelve először is gumicsizma, a vizes tavaszi és vizes nyári napokra :)
Aztán egy sportcipő és egy kis topánka a leggingshez.
Nyáron pedig szandi és habpapucs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!