Mit vettetek kislányotoknak (2és fél éves) karácsonyra?
Amit tudok:
Tőlünk: konyhát kap, orvosi felszerelést, és két keménylapos könyvet.
Édesanyámtól: mágneses-filctollas színes rajzolótáblát
Anyósoméktól: Takarító szettet
Még fog kapni a keresztanyukájától, a keresztapukájától, és a férjem keresztlányáéktól is valamit.
DE!!! Nem az ajándékok a lényegek.........bár tény, hogy nekem minimum 3 karácsony kellett gyerekkoromban ilyen mennyiségű ajándék összegyűjtéséhez.
Próbálom féken tartani a nagyszülőket, mert ők még vásárolgattak volna. Magunkat is néha vissza kellene fogni, de az már keményebb dió.
Az én kislányom 27 hónapos és kap:
Bábparavánt-kesztyűbábokkal
Álomszép Barbie mesék 2. könyv
Barbie-t pónival
Smink készlet
Elemes vonat pályát
Mega Bloks építőt
Xilofont
Zongorát
Babaházat
Icinke-picinke könyvet
Színek és formák kirakót
Junior pictolinot
Pulcsit
Pizsamát
kb. ennyit, meg még a keresztapu ajándéka
Orvosi szett, mikrofon, Hercegnő készlet: Tiara, retikül, hajszárító, hajgumi, "kopogó cipő), stb.
Ezeket tőlünk kapja.
3 éves ugyan, de azért leírom.
Párom (asztalos) csinált neki egy kis konyhát bútorlapból, olyan mint az igazi sütővel, főzőlap meg matrica lesz, elvileg holnap kész. Olyan mint az eredeti. :-)
Meg egy virágos kirakót, és a konyhához cuccokat.
Tőlünk:
- Aranyfüli (a babafülbevalója 1 hete eltörött, így az újat már megkapta nehogy benőjön)
- Wader nagy farm állatokkal stb stb (olyan mint az FP little people csak lényegesen olcsóbb :) )
- Csokikészítő csodamasina (ezért sír már talán egy hónapja is, ez bónusz mert utolsó pillanatban döntötte el apuka, hogy mégis kap, a játékboltban eléggé széttúrták a raktárt mire kerítettek egyet, mert férjuram kijelentette addig nem megy el, amíg nem lesz )
- Fp lovacskás nyerítős-prüszkölős zseblámpa
- Mesekönyvek (karácsonyos nagy mesekönyvek, kisvakond, boribon sorozat hiányzó részei)
Mamáéktól (szüleim és testvérem):
- kiscsizma texes mittudomén hirtelen milyen márka már megkapta
- Dorás nagy polár pléd (tavaly Fifiset kapott nem értem minek még egy de mindegy)
- társasjáték (első 4 játékom)
- pénztárgép a csilingelős-zenélős verzió
- gyerek hintaszék
Nagyiék (anyósom és sógorom):
- társasjáték (noris féle 4 évszak évszakokat tanulja vele meg, az összefüggést stb)
- Éneklős Eperke baba
Tudom, hogy sok a társas, de nagyon nagyon szeret játszani velük (van már vagy 5-6 féle neki) és ez igazi közös játék nem csak ott ülünk vele azt lessük mi van. Mi is szeretünk társasozni így szerintem nálunk könyv és társas mindig fog akadni a karácsonyfa alatt.
2.válaszoló vagyok:
Tőlünk:
Álomszép Barbie mesék 2. könyv:2500
Barbie-t pónival:1500
Smink készlet:800
Mega Bloks építőt:1500
Xilofont:900
Zongorát:900
Icinke-picinke könyvet:2300
Színek és formák kirakót:1500
Pulcsit :1000
Pizsamát:1500
Gondolom az árak miatt kérdezted.Láthatod,nem a legdrágább dolgok.Így is meglehet úszni a karácsony,meg úgy hogy 2 hónap alatt vettük meg :-)
A többi a nagyszülők,rokonok
mama:Fifi kannaház
dédi: pötyi kirakó, memóriaforgó
tőlünk:óriás gyöngyfűző, Anna, Peti és Gergő, Hófehérke és hét törpe könyv, lego
barátnőm:pénztárgép
másik mama:(most mondta, hogy mi vegyük meg)játék etetőszéket néztem ki, de apa tiltakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!