Milyen kerékpárja van 3-3,5 éves gyermekednek?
Igazából a méretére lennék kíváncsi.
Márkát is írhattok, amivel elégedettek vagytok.
Milyet ajánlotok?
Mire kell figyelni vásárlásnál.
Köszönöm
Én már 16-osat vettem neki,mert elég magas növésű.
Mivel ezek még 4 kerekűek elég ha a pedálig leér a lába.
Mi egyszerű Lofty márkájút vettünk,mert olcsó volt,de nagyon jó minőségű.
Könnyen használja? Ma ráültettem a fiamat egy 12"-re, eladó rá akart beszélni, hogy jó. Nem tudom.... Olyan picinek tűnt.
És olyan játékbicikli szerű.
A 16"-os 3x akkora volt, vagy nem mondott igazat és az más méret volt. Azoknak pótkerekei sem voltak.
103cm a fiam, izmos, erős. 16kg.
Felhívtam egy hivatalos kerékpár szaküzletet. Ott azt mondták, hogy a 16"-os 5!!! éves kortól jó, előbb nem.
Hm.....
2 évesen kapott 12-es Loftyt. Most lesz a 4. szülinapja és már a 16-os loftyt vettük meg ajándékba. Mert a 12es bicajnak hiába lehet állítani az ülését, kormányát, mégis kicsi a gyereknek. Túl közel van az ülés-kormány, meg valahogy olyan a gyerek a biciklin, mint a majom a köszörükövön... Ő most 106 cm és 15 kg.
Azért érdemes több márkát megnézni (kínaiakat ne), mert a 16osok közt is van olyan, aminek elég jól letehető az ülése. Én a teszről vettem, nézd meg, hátha...Ennek még vannak oldalkerekei is, bár nekünk az már nem kell, mert tud 2 keréken tekerni a gyerkőc.
12"-es lofty volt amin ma ült és hát tényleg furcsán nézett ki. Majdnem hozzáért a térde a kormányhoz....
köszi a válaszokat
Én is 16ˇ-oson gondolkodom. A lányom is magas 3,5 éves 106 cm és 16 kg, a kisebben nagyon furcsán ül.
Hiába ajánlják 5 éves kortól, ha van olyan gyerek aki átlagnál magasabb. Ha nem tud menni a kisebbel, akkor ajánlhatja nekem az eladó, nem fogom megvenni azért, hogy fél éve múlva kidobjam, vagy eladjam fillérekért és vegyek egy újat horror áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!