Milyen márkájú cipője/bakancsa van 2 év körüli gyermekednek? Fáj a lába?
lányom 23 hónapos,és fájlalta a lábát.1-2 szer mondta hogy a cipő nem jó,orvos azt mondta váltsunk cipőt,ha továbbra is fájlalja akkor vigyem vissza.most wink bakancsa van,de én ezzel eddig megvoltam elégedve,eddig is ilyen cipői voltak,de úgy látszik ez a bakancs eddig bírta.
tapasztalatok vannak ebbe a kérdében?
Az én fiamnak ilyen bakancsa van:
Nem panaszkodik róla, az első pillanattól nagyon ügyesen ment benne, pedig akkor még picit nagy is volt rá.
A kislányomnak(22hónapos)majdnem ugyan az a bakancsa mint az előzőnek,csak tépőzáras.
Soha nem panaszkodott még. Nekem a lányom akkor fájlaltatta a lábát mikor már valahol nyomta,vagy szorította!
Eddig elefanten és nike cipői voltak.
A fiamnak Linea téli bélelt bakancsa van, már az őszi félcipője is ilyen volt. Egy körmendi cipőgyár gyártja, bőr, és minősített víztaszító, légáteresztő anyagból készült.
Én inkbb veszek használt ruhát, kevesebb játékot, de a láb egy életen át cipeli a tulajdonosát, így a cipőn, szandálon nem vagyok hajlandó spórolni.
Bölcsi benti szandálnak Salust vettünk (szupinált), ortopéd orvos javaslatára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!