Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kézzel varrt mese figurák a...

Kézzel varrt mese figurák a gyermekednek? Véleményetek?

Figyelt kérdés
Ti szerettek venni a gyermeketeknek kézzel varrt mesefigurákat? Olyanra gondolok,h megmondod a készítőnek,hogy én most pl.Micimackót szeretnék,és megcsinálja neked,sokkal olcsóbban,mint a bolti,és egyedi is... :) Érdekel titek az ilyesmi?
2012. jan. 13. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem, mert megvarrom magam :)

Egyébként nem biztos, hogy sokkal olcsóbban kijön.

2012. jan. 13. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Én inkább azt tapasztaltam hogy a kézzel készített termékek legyen az bármi drágábbak sajnos...
2012. jan. 13. 10:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Hát igen,lehetséges,hogy drágábbak.... :(
2012. jan. 13. 11:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Én a vásárokban szoktam látni kézzel varrt babákat, játékokat, figurákat.

Nagyon-nagyon drágák és ahogy nézegetem őket, nagyon sérülékenyek, kényesek és még veszélyesek is az én lányomra nézve, mert sajnos ő még 22 hónaposan is mindent megrág, megkóstol és ezeken a figurákon sok a lerágható darab.:(

Még soha egyet sem vettem a fenti okok miatt, na meg én is meg tudnám varrni, ha nagyon kellene.

2012. jan. 13. 11:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem jó tapasztalataim vannak a kézzel varrt figurákról,mert pl. volt egy mesefigura,sehol nem találtam (valószínűleg nem is árulják) és rábukkantam egy anyukánál aki hobby szinten csinálja,ő megvarrta a két fiamnak (egyet-egyet).Azóta elválaszthatatlan pajtások. ;) Nem vagyok gazdag,de nekem megérte 2500-ért darabja (mindent ennyiért varrt).Ezért érdekeltek a vélemények,h ki mennyire támogatja a kézművességet,mint a tömeggyártást.Szép estét. Jöhetnek még vélemények :)
2012. jan. 13. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!