Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lányom 2 éves és 19 kg!?

Lányom 2 éves és 19 kg!?

Figyelt kérdés

19 kg és 94.5 cm.most voltunk a két éves fejlődési vizsgálaton.ez normális súly?kérdeztem a védőnőt mit lehet tenni h kicsit "fogyjon" a lányom,de azt mondta ilyen korban még nem diétáztatnak,hanyagoljam az édességet nasikat.

Genetikailag volt mit örökölnie,férjem is nagy darab és apuéknál mindenki.

nasit minimálisat kap,néha 1-1 túró rudi,vagy keksz,eddig se vittem túlzásba ezek után se fogom.

ezek ellenére mit tegyek hogy kevesebbet hízzon?

3 hónapja vettem neki új ruhákat,amik a csípőjére és a hasára már nem jók.

vagy hagyjam majd alakul magától?csak az orvos mindig csak azt hajtogatja hogy jó húsba van,biztos nem kap enni.

van olyan rokon ai csak simán zsufának hívja,ez bánt engem,mert én úgy szeretem a lányom ahogy van.

2012. febr. 22. 14:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
2 napja mértem meg a 2,5 éves fiamat, és teljesen elhűltem mert ő is 19 kg. Igaz 103 cm, de ez a súly rettenetesen hangzik egy 2,5 éves gyereknél. Látom rajta hogy husi, tavaly is az volt télen, meg sosem volt vékony alkat ahogy az apja sem. De akkor is durva volt mikor megláttam a súlyát. Nem számítottam rá mert nem kövér csak van mit fogni itt-ott :) A jó időben bízom, mert akkor tény és való hogy nagyon sokat van kint, és többet mozog mint a lakásban. Éheztetni, diétáztatni nyilván én sem fogom.
2012. febr. 22. 15:17
 22/27 anonim ***** válasza:
vizsgáltasd ki, endokrinológia vagy nem tudom, de ez több, mint genetika.
2012. febr. 22. 15:24
 23/27 anonim ***** válasza:
54%
Pedig valószínűleg genetika, majd ha jó idő lesz, sokat mozogtok kint és szép lassan leadja. Egyébként nézzétek meg Schobert Norbi gyerekeit, mozgatva, egészséges ételekkel vannak etetve mégis ducik.
2012. febr. 22. 15:55
 24/27 A kérdező kommentje:

hogy tudok ide képet feltölteni?

összeségében,eloszlik a lányomon a súlyú,van minden hol,combjain,hasán fenekén,kicsi a pofiján.

én is tisztában vagyok vele,hogy ez nem a legjobb neki,ezért is gondoltam hogy tennem kéne ellene valamit,de hát mint írtam se a védőnő se az orvos nem mond semmit.

amúgy nagyon aktív,szinte meg se áll egész nap.sétát nem nagyon szereti,de muszáj,minden nap sétálunk.más nem a boltba és a postára.

2012. febr. 22. 17:58
 25/27 anonim ***** válasza:
pl.a kepfeltoltes.hu-ra is rakhatsz képet:)
2012. febr. 22. 22:25
 26/27 anonim ***** válasza:
Hát én már a fiam 16 kilós bölcsis társát is ducinak látom. A 19 kiló tényleg sok a 94,5 centihez. A helyedben felkeresnék egy dietetikust.
2012. febr. 22. 22:38
 27/27 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Visszavonom amit írtam. Ma szembesültem azzal, hogy a kislány, akiről azt hittem, hogy 16 kiló, valójában 23,5 kiló és nem vészesen kövér, csak duci.
2012. febr. 23. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!