Elvinnéd orvoshoz 3éves gyerekedet? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
Folyik az orra, nagyon köhög viszont láza nincs!Otthon kezelnéd vagy biztonság kedvéért doki?2012. febr. 19. 17:43
11/11 anonim válasza:
Ugyanaz, mint a 4-es. Én inkább leviszem, mert egyszer hörghurutnál én adogattam nappalra a hurutoldót, estére pedig a sinecod-ot (hogy éjjel ne köhögjön) és lebaltázott a doktornő (no nem nagyon), hogy hörghurutnál nem adunk köhögéscsillapítót, aztán már én is utánaolvastam, de az az igazság, hogy én nem tudom megállapítani, hogy mitől köhög, úgyhogy bármi lehet. Ha köhög, leviszem, ha csak az orra folyik, nem lázas, akkor orrszívás, orrcsepp stb.... 4 éves kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!