Hány nap után vinnéd el a gyerekedet orvoshoz, ha semmi más tüntene nem lenne, csak a csillapítható láz?
Figyelt kérdés
Jókedvű, jó étvágyú2011. júl. 10. 13:00
1/17 anonim válasza:
Mennyi idős? Mióta tart? Meddig megy fel a láza?
2/17 anonim válasza:
3nap után. Ha csillapítható a láza és eszik, akkor nagy baja nincs. Sokszor magától elmúlik.
3/17 anonim válasza:
én azonnal elvinném, mert már többször volt a lánykámnak húgyúti fertőzése, ami járhat csak lázzal, más tünet nélkül, és kezeletlenül vesekárosodást okozhat
4/17 A kérdező kommentje:
2 éves, péntek este óta, a max az 39 volt
2011. júl. 10. 13:27
5/17 A kérdező kommentje:
holnap mindenképp elviszem, csak azt nem tudom, ártok-e vele, ha ma nem viszem ügyeletre
2011. júl. 10. 13:27
6/17 anonim válasza:
Szerintem vidd el ma.Kicsi még nagyon,nehogy baj legyen!
7/17 anonim válasza:
egyetértek, 39 az elég magas, és pont az az ijesztő egy kicsit, hogy semmi más tünet nincs, mert ha mondjuk folyna az orra meg köhögne, akkor ugye semmi kérdés, de így...
8/17 anonim válasza:
Tavaly júliusban ugyanígy 40 fokban mindenféle előzmény nélkül belázasodott a 16 hónapos lányom és amikor őrült módjára rohantam vele a dokihoz legyintettek,hogy nagyon sokan jöttek ezzel és elmúlt hamar,a nagy melegtől lehet. semmi más tünet nem volt,csak néhány melegkiütés. Iszonyú meleg volt a lakásban akkor napok óta.
9/17 anonim válasza:
De a lázat mindig komolyan kell venni! Főleg péntek óta! Hogy tudsz aludni,hogy nem tudod mi baja lehet?
10/17 anonim válasza:
Nem futnék vele az ügyeletre, itatnám nagyon és a saját gyerekorvoshoz vinném hétfőn, ha még tart a láz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!