7 éves gyerekedet mi köti le?
7 éves lesz az öcsém és nem tudom mit lehetne neki venni szülinapra.Sokszor 2 éves fiammal is bajba vagyok hogy korának megfelelő legyen nemhogy egy 7 évesnek:(((
ha kérdezem mit szeretne azt mondogatja még nem tudom:((de nekem már csak 3 hetem van kitalálni.Kérlek segítsetek!!!!Jelenleg nincs kedvenc mesehőse.
Logikai játék, amivel egyedül is tud játszani. Pl. Rush hour, animalogic, tip over, colour code, hoppers.
Ha szeret társasozni, akkor pl. Labirintus, Elvarázsolt labirintus, Rolit, Zooloretto, Aquaretto, Niagara vízesés, Fits, Abalone stb.
Ha olvasni szeret, akkor könyvet az érdeklődési körének megfelelően.
Elmehettek együtt színházba, moziba, cirkuszba stb.
Esetleg ha szereti az állatokat egy kis állatkát.
Legot is nagyon sok fiú szereti, nálunk az egyik legnagyobb sláger.
Elsőre ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni.
Pézsmateknős is csendes és nem nő nagyra, max. 10 cm-es lesz. Fiamnak is az van és semmi gond nincs vele.
Bakugant is sokan szeretik, de nem mindenki! Fiamnál pl 2 hónapig tartott az őrület, azóta a szekrényben porosodik.
Lego ninjagot is sokan szeretik most, de ez is gyerekfüggő.
Lego bionicle :)
Szét lehet szedni és össze is lehet építeni, szerintem értelmesebb mint a bakugan, de a lego ninjago is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!