Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy magyarázzam meg?

Hogy magyarázzam meg?

Figyelt kérdés
A farsangi felvonulás és bál után a jelmezverseny eredményhírdetése következett. A kisfiam megkérdezte: mindig az kap díjat, akinek az anyukája itt dolgozik az iskolába? Na erre ti mit mondanátok?
2012. febr. 17. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy nem.
2012. febr. 17. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Nálunk is ez volt. Megmondtam neki,hogy ez előfordulhat.
2012. febr. 17. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet gonoszság tőlem,de mondanám a gyereknek kérdezze meg a tanítónénit is.
2012. febr. 18. 09:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem meg felesleges kisgyerekekben ilyesmit elültetni. Főleg, hogy a másik ("protekciós") kisgyerek nem tehet semmiről, az meg nem hiányzik, hogy egymást ezzel piszkálják a gyerekek az iskolában - neked is kellemetlen lehet.

Meg kell magyarázni, hogy nem nyerhet mindenki, az ő jelmeze is nagyon szép volt, esetleg te vehetsz neki valami kis jutalmat, aztán úgyis elfelejtődik az egész, hisz szerencsére csak egyszer van egy évben. Ahogy nő, majd egyre többet ért meg, de én egy kisgyermeket semmiképp nem vonnék bele ilyen dolgokba, még ha úgy is van a dolog, hogy mindig a protekciós gyerek nyer.

1. válaszoló voltam

2012. febr. 18. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!