Kiabálós anyukák? Vannak többen is?
Előre szólok: nekem nincs gyerekem.
Barátnőmnek kettő van.
Azt mondja, hogy nem szeretné megütni őket, de muszáj nevelni valahogy és ezért "alkalomadtán" kiabál.
Néha használ-néha nem.
Az tetszik, hogy nem üti meg a gyerekeket, mert azt nagyon elítélném, viszont a kiabálást valahogy nem is tudom elképzelni.
HA rosszak üvölt velük és akkor abbahagyják?
Ez használ? A gyerekeknek nem árt?
Azt mondja néha már muszáj kiabálni, mert neki is eldurran az agya.
Tőle nem szeretném megkérdezni...
Vannak olyanok akik még ebbe a táborba tartoznak? Mármint a kiabálós anyukák táborába?
ma 09:55
Konnektorba vakdugó, és akkor képes vagy mosolyogva mondani akár 600ezerszer is!
Senki nem mondta, hogy szuper anyu vagyok...sőt...nagyon nem.De a kiabálás, és a határozottság között nagyon sok különbség van szerintem! De mindegy.Én itt nem vitatkozok, de tényleg, amúgy is mindenki azt csinál otthon amit akar.Az is igaz, hogy még csak most múlt 1 éves a gyerekem, így nagyobb gyerekeknél még nincs tapasztalatom, igaz mondom a családban vannak azért gyerekek.Én belőlük építkezem, látom a hibáikat, visszagondolok a saját gyerekkoromra és ezekből próbálok összehozni valami okosat.Ha ettől szuper anyu vagyok, hát legyek.
A forró sütőről csak annyit, hogy lehet, hogy te nem teheted meg, de én akkor semmi veszélyeset nem csinálok, amikor a lányom fent van.Igaz ő még 2szer alszik 1 nap, így lehet könnyebb dolgom van.Imád mellettem lenni, és ha a konyhában a sütő felé megy, hiába van kikapcsolva, mindig mondom neki, hogy nem szabad, persze nem mosolyogva hanem határozottan.Szinte már nem is megy a közelébe, mert tudja, hogy nem szabad.Ezek a dolgok nem 2 perc alatt történnek hanem hetek, akár hónapok alatt.Na mindegy
sziasztok
Ja ok!
Akkor légyszi 1-2 év múlva gyere vissza. Nyilvánvaló hogy egy 1 éves nem ugyanaz mint egy 2-3 éves. Bírom mikor az aliganyukák osztják az észt. Mondjuk valószínű én is ugyanilyen okos voltam a gyerekeim ilyenidős korában. Ez ugyanaz mint mikor a várandós anyukák meg vannak győződve, hogy ők persze sokkal jobban fogják csinálni. Most már soha nem mondom hogy soha, mert 5 év után rájöttem hogy minden álláspontot felül lehet bírálni. Még most jön majd a dackorszak, a hisztik, ha lesz tesó akkor a féltékenység, szóval még nagyon az elején jársz. Ilyenkor még én is a mosolyogva 1000x is stádiumban voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!