Beadnád bölcsibe a gyerekedet, ha tudnád, hogy ott rosszul bánnak vele?
Szerintem, ha ez igaz, a szülőknek össze kellene fogniuk, és lecseréltetni az egész bölcsődei személyzetet igazgatóstul (ha ő ezt tudja, és hagyja – mert persze az is lehet, hogy még senki nem mert szólni ezért?). Az a baj, hogy amíg nálunk (ezalatt a magyar társadalmat értem) ennyire nem ébrednek tudatukra az emberek, ennyire birkán hagyják, hogy bármit megcsináljanak velük, addig a gödör mélyén fogunk vakarászni.
Bocs, nem akartam senkit megbántani, de elkeserítőnek tartom, hogy ilyen szituációk fennállhatnak.
Kérdező!
Számodra ez még kérdés?
Le kell buktatni azokat a szemét nőket!
Az anyukák akik meg hagyják, hogy verjék a gyerekeiket nem is érdemlik meg, hogy van nekik. És a férjek? Azok se tesznek semmit ha az anyukák ilyen mulyák?
Nem tennék zsebre amit az enyémtől kapnának...
Ez vagy egy baromi nagy kamu,vagy pedig minden szülő szellemi fogyatékos,aki oda járatja a gyerekét!!!
Ezt nem hiszem el hogy semmit nem lehet tenni,nem a középkorban,vagy a dzsungelben élünk!
Nem, nem és nem!!!Én már a dutyiban lennék, mert ha meglátnám, hogy bárki hozzáér a gyerekemhez....annak annyi!!!Tényleg spuri az önkormányzathoz és azonnal le kell cseréltetni a hölgyeményt...az ilyen inkább menjen havat lapátolni...borzalom, hogy ilyen emberek dolgoznak a bölcsikben...a rendesebbje meg otthon van munkanélkülin!:-(((
Álljatok a sarkatokra és intézkedjetek!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!