Az óvónéninek adtatok pénzt óvodakezdésnél, hogy jobban figyeljen oda gyermeketekre?
Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 10:22
21/24 anonim válasza:
Nem adtam én sem, és fura ötletlek tartom.
Egyel jobb, ha karácsonyi ajándékot ad az ember. Nálunk az volt a szokás az óvodában, hogy minden szülő beleadott pénzt az ajándékba, és közösen adtuk valami nagyobb értékű dolgot.
Persze rebellisek mindig vannak: van, aki közölte, hogy ő külön akar adni, és volt, aki nem volt hajlandó fizetni, de ez a 25-ből 3-4 ember csak. Mindkettőt elítélendő magatartásnak gondolom.
23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bár nem akartam feszültséget generálni, és nekem ez csak átfutott az agyamon, hiszen nálunk még a nővéreknek is adtak pénzt a klinikán, aki fürdette a picit, meg akiknek tápszert hozott be meg ilyenek. Ez nem azt jelenti, hogy az én gyermekemnek több időt szentel, csak lehet, hogy mondjuk nagyobb lelkesedéssel segít neki, ha valami nem megy neki, mert sajna van olyan óvónő, aki hagyja kínlódni a gyereket. Egyébként én sem adnék neki pénzt, de átfut az emberben a gondolat.
2012. febr. 13. 15:10
24/24 anonim válasza:
Neeeem!!! de ez nem is legális egyébként, ha elfogadná, kirúgnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!