Ilyen időben mit adtok 3 év körüli gyermeketekre, ha kimentek?
Figyelt kérdés
Adtok már rá síoverált, vagy csak harisnya+nadrágot?2011. nov. 22. 13:51
1/10 anonim válasza:
A mi kislányunk 3 múlt és mi harisnyanadrágot, plusz egy zoknit és valamilyen melegebb nadrágot is adunk rá. pl. kertész farmert. Felülre trikót, hosszú ujjú pólót, egy pulcsi és egy télikabátot is.
2/10 anonim válasza:
3 év körüli többnyire rohangál. bélelt nadrág+térdzokni, póló, rövid és hosszúujjú, rá termós pulcsi és kabát, sál sapka, kesztyű néha. Enyém extrém módon nem fázik soha.
3/10 anonim válasza:
zokni, trikó, kisgatya
lábfej nélküli harisnya vagy sima harisnya vagy vékony szűkebb pamutnaci
bolyhos belsejű melegítő naci
pulcsi
vastag télikabát
4/10 anonim válasza:
Zokni, harisnya, bélelt nadrág, trikó, póló, vékony pulcsi, vastag pulcsi és kabát. + persze sapka, sál, kesztyű.
5/10 anonim válasza:
3. vagyok. Úgy tűnik eléggé alulöltöztetem a fiam. Én csak egy vékonyabb pulcsit meg egy trikót adok a vastag termóbélelt kabát alá. De lehet akkor holnaptól meg még egy réteg
6/10 anonim válasza:
bugyi, trikó, vékony hosszú ujjú póló, vastag kötött garbó, harisnyanadrág, normál béleletlen nadrág, télikabát, sapka, kesztyű. Sál nem megy rá, mert a kabát is magasra jön és a pulcsi is az álláig fenn van. :) 3,5 éves kislány.
7/10 anonim válasza:
Ma így voltunk lent (most lesz 3)
zokni bakancs
szűk cicanaci, arra ráhúztam kordnadrágot
bugyi trikó
hosszú ujjú póló
pufikabát
sapka
Overálban meggyulladna, azt majd minusz 5-nél, abszolút nem fázós.
8/10 anonim válasza:
0 fôlôtt harisnya, meleg gatya, triko, polo, vekony, vastag pulcsi es kabat, sapka, sal kesztyu. 0 alatt sigatya, harinya, -5 alatt, harisnya, gatya, sigatya. igy szoktam.
9/10 anonim válasza:
Nemsokára 3 éves a lányom. Így mentünk ki ma is: rendes ruha, amiben bent voltunk, rá egy vastag, bélelt nadrág, csizma, bundás. Felülre a pólón és pulcsin kívül a téli nagykabija és téli sapija. Ha nem lenne vastag bélelt nadrágunk, akkor biztos adnék rá harisnyát.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 23. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!