2-3 éves gyermeketekre adtok ilyen időben sapkát?
na ne már, azt hittem ez csak vicc:-((
18 fok volt/van il most már 20 , eszembe se juott a 2,5 éves lányomtra adni.
Nyáron is szokott fújni egy kicsit szél, de akkor sem adok rá.
de a ha el akarod cseszni az immunrendszerét, akkor hajrá
Én adtam, mert reggel 14 fok volt, és olyan szél fújt, hogy majd levitte a fejemet, sajnáltam, hogy nincs rajtam sapka... Most 19 fok van, és a szél változatlan, így fülvédőt mindenképpen kapni fog.
Kedves egyik korábban válaszoló, talán nem kellene látatlanban ítélkezni, nekem nem célom, hogy tönkrevágjam az immunrendszerét, de már megbocsáss, az sem célom, hogy megfázzon - tudod nem mindenhol van 25 fok az országban.
Ez számomra új dolog, hogy az immunrendszert azzal erősítjük, hogy a reggeli órákban rövid ujjúban visszük az oviba meg a bölcsibe. Fel vagyunk háborodva ha az óvónő, dajka kabátot ad a gyerekre. Vagy szélben nem adunk rá vékony sapkát.
Kérdésedre válaszolva igen kapott. Hogy az immunrendszerével mi lesz azt nem tudom. De a vékony nyári sapkák erre vannak szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!