2-3 éves gyermeketekre adtok ilyen időben sapkát?
Hát ledöbbentettek a válaszok. Ilyenkor sapkát? Kora reggel mentünk a bölcsibe, s egy vékony felső volt csak rajta!
S igen, fölösleges túlvédeni a gyerekeket.
A mai anyukák átestek a ló túlsó oldalára!!!
Jézusom. Majd pont attól romlik az immunrendszer, hogy van rajta sapka.
Nálunk hideg volt reggel, nem 21 fok hanem 11, nem tudom te hol laksz. És nagyon fújt a szél is. Inkább adtam rá mielőtt begyulladna a füle. És nem volt melege.
Én még melegben is adok rá ha süti a nap a fejét, mert alig van haja. De biztos az a jobb, ha napszúrást kap.
Én nem tudom ki, hogy van vele, de a héten már elég sokszor találkoztam az ilyen forma immunrendszer erősítéssel. Akarhatnám én akármennyire így erősíteni az immunrendszerét, ha fázik szól, hogy fázik, ha melege van akkor amit letud azt leveszi magától, amit nem, azzal szenved egy darabig majd kínjába szalad, hogy segítsek.
Szóval szerintem ha nem kellett volna neki a sapka biztos levette volna magától is.
2 éves múlt a kislányom. Délelőtt volt kinn az udvaron, nem adtam rá sapkát.
Estefelé megyünk bevásárolni, arrafelé eléggé huzatos lesz, mindenképpen viszem a kalapját.
A kérdésben nem reggelről van szó, hanem ilyen időről. Az index.hu szerint 18-24 fok van kint.
Reggel persze, hogy sokkal hidegebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!