Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 évesetek is beszél egyfolytá...

3 évesetek is beszél egyfolytában?

Figyelt kérdés
Komolyan imádom, ahogy kinyílik a szeme azonnal mondja a magáét. DE néha úgy szeretnék csak 5 perc csendet:-)
2012. febr. 10. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem már óvodás, de hiányzik, h egész nap csicsergett, alig várom a délutánt, h végre újra dumáljon, amúgy még álmában is beszél, szoktuk neetni a férjemmel, h még akkor is van mondanivalója .)
2012. febr. 10. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:

igen... :D

A kicsi 17 hónapos alig várom, hogy megszólaljon, Tudom lesz majd nagy hangzavar...

2012. febr. 10. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Enyém 2 éves és be nem áll a szája, egy perc nyugtunk nincs tőle:-)) Ha nem figyelünk rá, akkor magában beszél, vagy addig erőszakoskodik míg meg nem hallgatjuk.
2012. febr. 10. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem júniusban lesz 3 éves a lányom.

Mióta a télapó elvitte a cuminkat azóta nálunk is ez a helyzet! :) Be nem áll a szája, egyfolytában beszél :) Apával 2 értelmes mondatot nem tudunk váltani annélkül hogy bele ne beszélne :)

De imádjuk amúgy csak tényleg néha jó lenne egy pár perc szünet :)

2012. febr. 10. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:

2 éves 4 hónapos a kisfiam, és szerintem a fenekén veszi a levegőt. :))) Akkor van csak csend, ha alszik - de nem, tévedek, mert még akkor is szokott beszélni álmában. :)

Múltkor már megkérdeztem tőle, hogy kisfiam, téged hol lehet kikapcsolni? Erre rám nézett, a kis ujjacskájával a saját háta mögé bökött, és mondta, hogy "ITT". Majd folytatta tovább a dumálást... tiszta kommentátor, nem bír semmit úgy csinálni, hogy ne dumáljon.

2012. febr. 11. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!