Mitől vakarja/turkálja az orrát napok óta szinte egyfolytában?
Figyelt kérdés
Két hónap múlva lesz 3 éves, 20 foga van kint, az arca picit ki van száradva, de azt kenem. Nagyon sokszor turkálja piszkálja az orrát, de a fejét homlokát is vakargatja.2012. febr. 10. 12:08
1/4 anonim válasza:
Szia!
Az orrturkálás most a mi bölcsinkben is "divat",képtelen vagyok róla leszoktatni a fiamat,pedig már butaságokat is mondtam neki,pl.ha turkálja elkopik az ujja és el fog törni,akkor pár napig elfelejti,de látja a bölcsiben,akkor megint kezdi.Sajnos nem sokat lehet tenni ellene,egy pótcselekvés:(!
Biztos a száraz orrváladék piszkálja belül az orrukat.
2/4 anonim válasza:
Nekem a párom a mai napig nem szokott le róla :) hiába szólok rá. Nem is tudom mi lesz ha megszületik a kisbabánk. Majd sétálunk és azt kell néznem melyiknek hol van a keze :)
3/4 anonim válasza:
Tisztítsd ki neki, lehet kapni Sterimar spray-t.
Amúgy 3 éves lesz.. miért nem kérdezed meg tőle, hogy mi zavarja?
4/4 anonim válasza:
Szia!
Kiderült mi volt a baj?
Kisfiam ugyanezt csinálja és a védőnő szerint bélférges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!