Kislányom 2éves és mivel sajnos lázas így a popsijában próbáltam megmérni a lázát kisebb nagyobb sikerrel mivel egyfolytában ficánkolt és sírt hogy bibis! Nem nyomtam be neki mélyre csak mint a papíron írja 2-3cm-t! Miért fájhatott neki?
Hónaljban valóban egyszerűbb. Én úgy szoktam a lányomnál, hogy figyelje és szóljon, hogy mikor csipog, mert én nem hallom. És akkor ügyesen szól és ő veszi ki a hónaljából. Lényegesen egyszerűbb mintha a popsiban mérnénk.
Amikor lázas, akkor a keze-lába hideg, a lányomnál mindig így van, amikor viszi lesz a lázcsillapító a lázat, akkor a homloka kezd nyirkos lenni, a keze lába forró, ott megy ki a hő. 3,5 éves kislány anyukája.
Ha mesekönyvet olvasol neki úgysem marad meg az öledben?
Esetleg nincs digitális lázmérő?Azzal gyorsan végeznétek hónaljban.Addig meg csak le tudnád kötni valamivel.
Csak mellékesen:
A lányom írtózott a dokiktól.Vettem neki egy játék orvosi táskát.Azóta meg se nyikkan az orvosoknál.Naponta játssza, hogy megvizsgálja valamelyik babáját.Van benne játék lázmérő is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!