Van egy 2,5 éves kisfiam 2 éves korában szépen szólt hogy pisilnie kakilnia kell de most 2 hónapja egyfolytában bepisil csak kakilni ül a bilire. Nem tudom miért és hiába mondom neki hogy szóljon nem szól. Tudnátok tanácsot adni mit csináljak?
Mivel a 2 éves gyerek többnyire nem érett a szobatisztaságra, ezért korán kezdted!
Pedig hányszor elmondják, hogy felesleges biliztetni, mert ha érett, akkor 3-4!! nap alatt szobatiszta lesz a gyerek, de ha erőltetik korán, akkor úgy járnak, mint Te!
Szia!
Barátnőm kisfiától látta hogy bilibe pisil és ő akart saját magától bilibe pisilni egyáltalán nem erőltettem ezért nem értem most miért pisil be
Az én fiam is 25 hónaposan lett szobatiszta. Semmit sem erőltettem. Most 28 hónapos és egyedül elmegy wc-re ha pisilnie kell v. kakilni.
Úgyhogy szerintem semmit sem rontott el a kérdező.
Nálunk volt egy hasonló időszak, amikor a Húga megszületett. Akkor néhány hétre visszaesett, de azóta megint minden ok. Nálatok nem történt valami nagyobb horderejű dolog az életében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!