2 évesetek reggelig alszik?
Az én lányom 25 hónapos,de hála Istennek nincs probléma az alvással most már.Féléves kora óta átalussza az éjszakát:)
Kitartást!!!!
Az enyémet 8-kor lefektetem és fél hétig húzza a lóbőrt. Ezt olyan 4 hónapja csinálja kb.
2é3h
Az én fiam kb 1,5 éves kora óta alszik éjjel. Lefekszik este 9körül, és reggel fél 8ig szunyál. Csak inni kel fel, de kiszolgálja magát :) Februárban lesz 2,5 éves. Nagyon örülök hogy így lett. Ne tudd meg milyen éjszakáink voltak. Lefektettük, olyan 2 óra múlva felébredt, és nem aludt vissza hajnalig. Aztán egyszer magától átállt a mostanira és azóta nincs gond. (Kopp-kopp) Fogalmam sincs mi történt vele :)
Kitartást kedves kérdező!
fúú, nem tudom, enyém mint a bunda alszik. van, hogy felébred és nem találja a cumiját akkor kiabál nekem. ez olyan heti 2x-3x fordul elő, de nem is nagyon emlékszem másnap, szerintem álmomban vánszorgok oda :D
de most az jutott eszembe, hogy nem éhes? nem tudom hogy van a napirendetek, de próbáld ki egyszer, hogy fürdés után, közvetlenül fekvés előtt vacsiztok, lehet teli pocakkal jobban aludna.
tejen még nem gondolkoztál? lehet az a 2-3 deci még hiányzik a pocakjában csak már nem tápláló neki a tápi. de lehet hülyeséget írtam :)
Kisfiam 25 hónapos,1 hónapja alussza át az éjszakákat.
Este 9-kor alszik el,és olyan 7.30-ig alszik ébredés nélkül.Pl.most is alszik még.
Akkor kezdte el átaludni az éjszakákat,amikor nem kérte már a cumisüvegét,mert fájt a szája.
Pár éjszaka alatt megszokta,hogy nem érdemes felkelnie,mert pohárból nem akar az éjszaka inni,lusta felülni,inkább elfordult aludni.
Most lesz et eves a fiam, elofordul, hogy alszik reggelig, vagy csak hajnalban (5 korul) ebred meg, majd visszaalszik. De az esetek donto tobbsegeben ejszaka 1-3 alkalommal megebred es vissza kell altatnom. Mondjuk nekem ez mar nagyon-nagyon jonak szamit, mert masfel eves koraig fixen alig aludtunk ejszaka, volt 100 ebredes es nekem osszessegeben 3 oranyi alvas 100 reszletben, utana par honapig ebredt vagy 10szer ejszaka. Majd beallt ez a 2-3 ebredes, de koltozkodtunk kulon szobaba kerult a testverevel, azt hittem, hogy rosszabb lesz a helyzet, de nem. Mar van, hogy egyszer sem kell mennem hozza ejszaka.
A nagyobbik gyerek viszont 2 hetes koratol aludt este nyolctol reggel 6-ig, mint a bunda, max akkor nem, ha beteg volt. Meg a fogzas sem ebresztette. Szoval nem egyformak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!