A ti 3-4 évesetek időben elalszik?
első vagyok
bili és pohár víz nálunk is van bent, ezek mellé jön még a kiömlött a víz, folyt az orrom, itt a koszos pzs, ki van száradva az arcom, kezem, van egy bibi a térdemen, belelóg a haj az arcomba, fogjuk össze, elfelejtettelek megölelni, nem adtál puszit, nem tudok rendesen betakarózni, nem vagyok álmos, viszket a hátam, elfelejtettem valamit elmesélni, ami ma történt... sorolhatnám még, szerencsés, aki ebből kimarad, bár mi már csak röhögünk rajta, persze csak akkor, amikor nem látja, nem hallja
kedves elsö! tetszettek a felsorolásaid,-szószerint nálunk is ezek vannak! bár tegnap volt egy újabb verzió: sántíta jött ki a szobájából azzal a szöveggel,hogy eltört a lába és vérzik..-szóval ürügyből van elég!!
Valaki azt írta,hogy: "nem engedem neki"-nyílván én sem engedem neki! de nem kötözhetem az ágyához..
Pár héttel ezelőttig nálunk is ez volt a helyzet. De amikor betelt e pohár, leültettem a fiam és megbeszéltem vele, h miért kell ágyba maradnia. ÉS onnantól kezdve nem talál ki semmit. A másfél éves huga is újra szépen, hamar elalszik.
8 körül már alszanak, kb 7 ig. A fiam délben se alszik már ha itthon van, az oviban talán heti 2 szer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!