27 hónapos fiammal nappal alszik 2-3, fél négyig de este 10-11mire elalszik hiába vacsizik, pizsamába van 8 kor, úgysem. Hamarabb hogy tudnám elaltatni?
fiam is ennyi idős és így alszik ahogy a tied.fél 1 körül fektetem le és 3-kor keltem,fél 4 mire rendesen magához tér.este 9-kor fektetem le,de 10 elött nem alszik el.szerintem nem mozognak már délután annyira és nem fáradnak el és azért nem tudnak elaludni este.ráadásul az enyém még mászkál is,vagy 100x felkel mire elalszik és sokszor hiszti árán fekszik csak vissza.
sajnálom hogy érdemleges válasszal nem szolgálhattam,de gondoltam megosztom veled,hogy nem vagy egyedül ebben a cipőben.
Mi is így voltunk a fiunkkal, ő januárban lesz 2 éves. Én úgy oldottam meg, hogy a délutáni alvása 1 - max. 1,5 óra. Felkeltem, igaz egy kicsit kómás, de viszont este már fél 9 körül elalszik.
Reggel 6 és 7 között szokott kelni.Mivel a tesóját együtt visszük reggelente oviba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!