Már kezdek hülyét kapni a lányomtól, mi a fene baja van? Tudom hogy dackorszak meg egyebek, de ez túltesz minden határon!
Az utóbbi 1-2hétben teljesen kifordult önmagából. A hiszti,az ordítás,a semmi nem jó mindennapos program lett!
Egész nap alig akar enni,pedig mindent elkövetek. Ennek az az eredménye hogy este eszi tele magát,és éjjel csak forog nyekereg.
Mióta leesett a hó,azon hisztizik hogy havas lett a bakancsa,és a nadrágja. Szó szerint megáll 1helyben és toporzékol. Hisztizik mert nem lehet kivinni a kismotort,vagy ha kivittük nem tud vele haladni a hó miatt. A liftbe nem akar beszállni mert koszos,vizes a padló. A szánkóról 2perc után leszáll. Egyszerűen nem érti meg ha mondom neki nem arra megyünk amerre ő akar,ilyenkor kegyetlen ordításba kezd,és nem mozdul semerre! Tegnap történt hogy bement egy udvarba,mert nyitva volt a kapu,én utána és kihoztam a járdára. Erre ő megállt a kapuban és egy helyben ordított. Vártam mikor unja meg. A végén én adtam fel mert 16perc után sem mozdult csak visított,már mindenki minket nézett. De ez már rengetegszer előfordult hogy percekig nem mozdult ha nem az van amit ő akar.
Ha bemegyünk a boltba nem tud mellettem szépen jönni,mindent lerámolna. Így 1kg kenyérért is a kocsit kell vinnem. Mivel 16-17kg nem fér már bele az ülőrészbe,ezért a kosárba ültetem. Hisztizik ha oda pakolok,rosszabb esetben kihajigálja a dolgokat,vagy feláll.
Nem tudok vele sehová sem elindulni a viselkedése miatt. Nem lehet vele haladni,én meg cipelni nem bírom,mindig az a vége hogy ölbe kell venni. A postára is szombaton járok,ha valami intézni való van akkor a férjem vesz ki szabit!
Teljesen kikészít,mintha valami megszállta volna! Ne ítéljetek el mert nagyon szeretem,de nem tudom hogyan fegyelmezzem,hogy hassak rá?! Sokszor van hogy majdnem eljár a kezem is,pedig nem akarom megütni!!!
Köszönöm szépen a kedves szavakat! Tudom hogy ez türelem játék,és próbálgatja a határokat,de sajnos a türelem az amiből nekem már nagyon kevés van!
Néha szeretnék elszaladni világgá!!! Totál kész vagyok,főleg hogy soha nem aludt még át 1éjszakát sem,mostanában meg az evési szokásai miatt!
Nincs! Teljesen egyedül vagyok vele,reggeltől estig! A párom 12órázik,a család 200-250kmrre lakik.
Anyukám dolgozik,az anyós pár hónapig itt lakott segítség címszóval,de az minden volt csak segítség nem! Anyagilag kihasznált,szó szerint eltartottuk,ezért megköszöntük a segítséget és megkértük menjen haza. De ez egy másik történet!!!
Az evés részével az a probléma hogy volt már hogy nem hagytam hogy este teleegye magát,de akkor éjjel azért nem aludt mert éhes volt! Ilyenkor fél liter tejet megivott,de ha nem adtam volna neki végig ordította volna az éjszakát.
A férjem mivel egész nap nincs itthon,sokszor nem érti hogy mi is a problémám. Ő meg örül neki hogy a gyerek vele eszik. Persze én megértem mert csak este van a gyerekkel,de emiatt sokszor ő is megnehezíti a helyzetem.
Szia.
Igaz az én kisfiam 20 hónapos de nálunk is ugyanez a helyzet kb 2 hete.Az evéssel azzal nincs semmi gond hanem a napi hisztikkel nemtudok már mit kezdeni.Nagy ritkán jön be az a trükk,hogy egy egy hisztinél megprobálom elterelni a figyelmét valami játékkal vagy mesekönyvel.íde az,hogy teljessen figyelmen kivül hagyjam a hisztit,a bömbölést az kizárt mert annál jobban csinálja.Ma olyan szinten felhergelte magát,hogy már öklendezett és hiába probáltam bármit is csinálni abba nem hagyta.Kb fél óra probálkozás után még mindig csak a hiszti volt de már ugy,hogy egyre többször öklendezett az eröltetéstöl.Fogtam egy pohár vizet és leöntöttem.Nem a jó megoldás tudom de valamit tennem kellet ennyi idő után ami egy kicsit észre tériti.Ugy ahogy bevált és mig átöltöztettem meg is nyugodott.Itéljetek el de az adott pillanatban nemtudtam már mit csinálni.Én abban reménykedem,hogy elöbb utobb elmaradnak ezek a hiszti rohamok!De ha valaki tud jó megoldást nagyon szivesen venném!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!