Szorongásos, pánikbeteg anyuka volt már aki kigyógyult gyógszer nélkül?
Szia!
Nem lettem okosabb!Azt mondta,ha már annyira elviselhetetlen vegyek be egy fél vagy 2-szer fél frontint,minthogy szenvedjek.Azt mondta ő nem lenne ilyen gyógyszerellenes.Tudom,de hozzászokni meg nem szeretnék.
Bár megjegyezte,hogy jobban voltam mikor szedtem az antidepit.Tudom,de azoknak meg borzalmas mellékhatásuk van.
Egyenlőre csak a Magne B6-ot szedem napi 1 szemmel.
Azt mondta próbáljak meg elhelyezkedni egy pár órás állásra,mivel 15 év gyes itthon az már kicsit sok.
Keresgetek állást,de egyenlőre semmi kilátás.
Felírja mindig az antidepit is és azt mondja végszükség esetén kezdjem el szedni.Csak ezekkel a szerekkel meg az a bajom,ha valaki el kezdi szedni nem nagyon tudja letenni.
A pánikrohamot az Agy oxigénellátásának csökkenése váltja ki.
Legtöbbször mitrális prolapszus van a háttérben.De szerintem a sok roham váltja ki a prolapszust.Ezt szívultrahanggal meg tudják mondani.
Ha sikerül elkerüld a pánikrohamokat akkor a mitrális prolapszus Uh val igazolhatóan eltűnik.
Ezeket és még sok egyebet megtanultam ahhoz,h meggyógyuljak és vigyázni tudjak a gyerekeimre.
A mosópor,a tisztítószerek okozhatnak pánikrohamokat,de egyes szennyezett ételek is.A parfüm is.A festékgőz is.
Vitaminok,nyomelemek hiánya.Alvás hiánya.
Legtöbbször a B vitaminok és a magnézium segít.
A magnézium Kálciummal együtt való bevétele felér egy Diazepám (xanax) idegrendszerre való hatásával.
Nagyon nehéz kigyógyulni belőle,mert a környezetünk tele van kiváltó anyagokkal,amiket belélegzünk,megeszünk,megiszunk.Egyesek szervezete érzékenyen reagál ezekre úgymond allergiás rájuk.
Felismeri h ártalmas anyagok (bizonyítottan rákkeltőek) és összeszűkülnek a vérerek,kevesebb vér egyúttal oxigén jút a szervekhez és ebből kifolyólag jön a roham, a pánik a menekülésre adott parancs az agyból.
Most egyenlőre napi 1 szem Magne B6 Extrát szedek.Nem azt mondom,hogy jól vagyok,de tartom magamat.
A Neuroptimot viszont abbahagytam,mivel 5 hónapig szedtem,de hatást nem igazán éreztem.
A problémára való gyógyszerekről meg az a véleményem,hogy csak a tűneteket nyomja el,de meg nem gyógyít.
Mennyi ideig szedtél rá gyógyszert?
Én is nélkülözöm továbbra is bár nem vagyok a toppon csak tartom magamat!
Nekem is az a véleményem,hogy elnomja a tünekeket,de meg nem gyógyít.
S lehet,hogy még rosszabb is,ha az ember szervezete hozzászokik,s abbahagyja a szedést.
Azt nem tudjátok véletlenül,hogy a Megne B6 Extrát mennyi
ideig lehet folyamatosan szedni?Most arra álltam rá,mert a Neuroptim az szerintem semmit nem ér és iszonyat drága ráadásul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!