Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szorongásos, pánikbeteg...

Szorongásos, pánikbeteg anyuka volt már aki kigyógyult gyógszer nélkül?

Figyelt kérdés
Szorongásos,pánikbeteg anyuka volt már aki kigyógyult gyógyszer nélkül?
2012. febr. 9. 09:32
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Oké. Az antidepit szerintem nem is kéne szedni. Elég lenne csak a frontint, pont azért, mert a tüneteket az szünteti meg. Szedheted akár pár hónapig is, míg egyensúlyba nem kerülsz magaddal. sajnos ez nem megy egyik napról a másikra.
2012. ápr. 18. 16:04
 22/31 anonim ***** válasza:
Az esti gyógyszeredet mindig lefekvés előtt fél órával szedd be, akkor nyugodt lesz az éjszakád. Kiváncsi vagyok mit mondott az orvosod.
2012. ápr. 18. 16:23
 23/31 anonim ***** válasza:
Mit tanácsolt az orvos?
2012. ápr. 19. 15:35
 24/31 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem lettem okosabb!Azt mondta,ha már annyira elviselhetetlen vegyek be egy fél vagy 2-szer fél frontint,minthogy szenvedjek.Azt mondta ő nem lenne ilyen gyógyszerellenes.Tudom,de hozzászokni meg nem szeretnék.

Bár megjegyezte,hogy jobban voltam mikor szedtem az antidepit.Tudom,de azoknak meg borzalmas mellékhatásuk van.

Egyenlőre csak a Magne B6-ot szedem napi 1 szemmel.

Azt mondta próbáljak meg elhelyezkedni egy pár órás állásra,mivel 15 év gyes itthon az már kicsit sok.

Keresgetek állást,de egyenlőre semmi kilátás.

Felírja mindig az antidepit is és azt mondja végszükség esetén kezdjem el szedni.Csak ezekkel a szerekkel meg az a bajom,ha valaki el kezdi szedni nem nagyon tudja letenni.

2012. ápr. 19. 16:25
 25/31 anonim ***** válasza:

A pánikrohamot az Agy oxigénellátásának csökkenése váltja ki.

Legtöbbször mitrális prolapszus van a háttérben.De szerintem a sok roham váltja ki a prolapszust.Ezt szívultrahanggal meg tudják mondani.

Ha sikerül elkerüld a pánikrohamokat akkor a mitrális prolapszus Uh val igazolhatóan eltűnik.

Ezeket és még sok egyebet megtanultam ahhoz,h meggyógyuljak és vigyázni tudjak a gyerekeimre.

A mosópor,a tisztítószerek okozhatnak pánikrohamokat,de egyes szennyezett ételek is.A parfüm is.A festékgőz is.

Vitaminok,nyomelemek hiánya.Alvás hiánya.

Legtöbbször a B vitaminok és a magnézium segít.

A magnézium Kálciummal együtt való bevétele felér egy Diazepám (xanax) idegrendszerre való hatásával.

Nagyon nehéz kigyógyulni belőle,mert a környezetünk tele van kiváltó anyagokkal,amiket belélegzünk,megeszünk,megiszunk.Egyesek szervezete érzékenyen reagál ezekre úgymond allergiás rájuk.

Felismeri h ártalmas anyagok (bizonyítottan rákkeltőek) és összeszűkülnek a vérerek,kevesebb vér egyúttal oxigén jút a szervekhez és ebből kifolyólag jön a roham, a pánik a menekülésre adott parancs az agyból.

2012. ápr. 25. 13:21
 26/31 A kérdező kommentje:

Most egyenlőre napi 1 szem Magne B6 Extrát szedek.Nem azt mondom,hogy jól vagyok,de tartom magamat.

A Neuroptimot viszont abbahagytam,mivel 5 hónapig szedtem,de hatást nem igazán éreztem.

A problémára való gyógyszerekről meg az a véleményem,hogy csak a tűneteket nyomja el,de meg nem gyógyít.

2012. ápr. 25. 14:49
 27/31 anonim ***** válasza:
Szülés utáni depressziós és pánikbeteg voltam jártam pszichiáterhez...Szedtem gyógyszereket , de a gyógyszer csak elnyomott , estenként agresszívá tett ..Úgyhogy letettem...Azóta évek teltek el, lettem a gyógyszert..Sokkal jobban vagyok de néha rám tőr a pánik..Ilyenkor inkább leküzdöm, kivárom h vége legyen...És persze kerülöm az olyan élethelyzeteket amikről tudom h nekem nem jók....
2012. máj. 3. 09:07
 28/31 anonim ***** válasza:
Én is a szorongós és pánikbeteg emberekhez tartoztam. Én a természetgyógyászok mellett tettem le a voksomat, és elmentem egy kineziológushoz. Ő kifejezetten stresszoldással foglalkozik, és rengeteg mindent megtudtam magamról. Ahogy közelebb kerültem a saját problémáimhoz, s rájöttem, mennyire elhanyagoltam saját magamat a gyerek mellett, és hogy elfojtottam a problémáimat, így már a gyógyulás útjára is léptem. Persze a kineziológus végig fogta a kezemet és irányított, gyógyítgatott az úton, de magamnak kellett a problémáimat felismerni és megszüntetni. É nagyon tudom ajánlani, hogy gyógyszer és orvos mellett kezdj el magaddal foglalkozni. Magaddal törődni. És merj változtatni az életeden, ha valami nem tetszik rajta. Mi alakítjuk az életünket, érdemes olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek örömöt jelentenek nekünk. A munkába állás is jó ötlet, ha szereted a munkádat. A kismamalétben nagyon begubózik az ember és picit elveszíti a kapcsolatot a külvilággal sőt még akár saját magával is, annyira mindig a gyerekek a fontosak. Hát, ezen szépen lassan el kell kezdeni változtatni. S hidd el, a betegséged is pikk-pakk el fog tűnni. Én kb. 3 hónap alatt gyógyultam meg a kineziológusnál, s egyetlen gyógyszert sem kellett beszednem.
2012. máj. 3. 09:15
 29/31 A kérdező kommentje:

Mennyi ideig szedtél rá gyógyszert?

Én is nélkülözöm továbbra is bár nem vagyok a toppon csak tartom magamat!

Nekem is az a véleményem,hogy elnomja a tünekeket,de meg nem gyógyít.

S lehet,hogy még rosszabb is,ha az ember szervezete hozzászokik,s abbahagyja a szedést.

2012. máj. 3. 09:17
 30/31 A kérdező kommentje:

Azt nem tudjátok véletlenül,hogy a Megne B6 Extrát mennyi

ideig lehet folyamatosan szedni?Most arra álltam rá,mert a Neuroptim az szerintem semmit nem ér és iszonyat drága ráadásul.

2012. máj. 3. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!