Szorongásos, pánikbeteg anyuka volt már aki kigyógyult gyógszer nélkül?
Szia!
Írtam s várom válaszodat!
Üdv
Szia!
Én egy szem gyógyszer nélkül gyógyultam ki. Nagyon durva hónapjaim voltak(és a férjemnek is). Jártam pszichiáterhez néhány hónapot, az sokat segített.
Az első pánikrohamomnál a mentő vitt el, borzasztó volt, halálfélelem, 150/100 vérnyomás, sírás, szédülés, hányinger. aztán csak minden rosszabb lett, végül odáig fajult, hogy a lakásból hónapokig nem mentem egyedül sehova. Ma pedig 2 éves múlt a fiam, nyár elején volt utoljára rosszullétem és tünetmentes vagyok. Nem vagyok depressziós, egyedül megyek mindenhova(férjem külföldön) és intézek mindent. Nehéz időszak volt, de már a múlté...
S folyamatos hányingerrel küzdök,amire egyik orvos se tud választ adni.
Idegtől lehet ez is mivel,ha beveszek egy fél frontint 0,25-ból akkor elmúlik.
Nekem is ugyanezek,de még hozzátársul az erős hányinger is.
Régebben se szedtél rá semmit?Én se szedek,de nem is jövök helyre,de a frontintól meg félek,hogy hozzá szokok így azt se merem bevenni,pedig az tényleg segít.
Szedtem antidepresszánst 2 hónapig,de abbahagytam,mert rettenetes fülzúgást kaptam,ami a mai napig nem múlt el.Persze akkor ezt leszámítva jól voltam,de ez még nem oldja meg a problémát.
Neked is nyelési ingered van s kapkodod a levegőt?
Nem diagnosztizálták, hogy pánikroham volt, de tény hogy az volt...a második babámat vártam, mellette suliba jártam, vizsgaidőszak volt, a gyerekem totális hisztikorszakban, kész voltam...és egyszercsak a semmiből jött este, lefekvés után.
Íme a kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Azután még 3 ilyen volt, általában este. Elmentem a nődokihoz, mondtam neki, felírt pipolphent, de olyan rosszakat olvastam róla, hogy terhesen nem mertem bevenni. Az segített, hogy otthagytam a sulit. A fiam kijött a hisztis periódusból sok türelemmel, minden helyrejött. Azután nem volt, szülés óta sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!