Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szorongásos, pánikbeteg...

Szorongásos, pánikbeteg anyuka volt már aki kigyógyult gyógszer nélkül?

Figyelt kérdés
Szorongásos,pánikbeteg anyuka volt már aki kigyógyult gyógyszer nélkül?
2012. febr. 9. 09:32
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
72%
Igen! Gyógyszer nélkül, teljesen önerőből gyógyultam. Ha érdekel, hogy írhatsz privit és elmesélem:)))
2012. febr. 9. 09:41
 2/31 A kérdező kommentje:

Szia!

Írtam s várom válaszodat!

Üdv

2012. febr. 9. 09:45
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak gyógyszerrel sikerült, nagyon erős és gyakori pánikrohamaim voltak, pszichiáterhez mentem.
2012. febr. 9. 10:42
 4/31 anonim ***** válasza:
Nekem mindig akkor jött rám ez a szorongás,ha nagyon gondoltam rá.Pl ha valaki rosszullétről,...beszélt előttem én produkáltam.Ilyenkor vagy elkezdtem olvasni,vagy vmi munkába kezdtem bele és elmúlt mert nem agyaltam rajta.Semmi gyógyszert nem szedtem.Nekem ilyen tüneteim voltak:szédülés, hasfájás, hányinger, hirtelen melegem lett,majd nagyon fáztam, alig kaptam levegőt.Nektek milyen tüneteitek voltak?
2012. febr. 9. 13:58
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én egy szem gyógyszer nélkül gyógyultam ki. Nagyon durva hónapjaim voltak(és a férjemnek is). Jártam pszichiáterhez néhány hónapot, az sokat segített.

Az első pánikrohamomnál a mentő vitt el, borzasztó volt, halálfélelem, 150/100 vérnyomás, sírás, szédülés, hányinger. aztán csak minden rosszabb lett, végül odáig fajult, hogy a lakásból hónapokig nem mentem egyedül sehova. Ma pedig 2 éves múlt a fiam, nyár elején volt utoljára rosszullétem és tünetmentes vagyok. Nem vagyok depressziós, egyedül megyek mindenhova(férjem külföldön) és intézek mindent. Nehéz időszak volt, de már a múlté...

2012. febr. 9. 17:52
 6/31 A kérdező kommentje:
Neuroptimot s Magne B6-ot szedek,de nem sok hatást érzek,pedig a Neuroptimot már Nov eleje óta szedem.
2012. márc. 23. 08:33
 7/31 A kérdező kommentje:

S folyamatos hányingerrel küzdök,amire egyik orvos se tud választ adni.

Idegtől lehet ez is mivel,ha beveszek egy fél frontint 0,25-ból akkor elmúlik.

2012. márc. 23. 09:03
 8/31 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem időnként előjön. Főleg akkor ha erősebb fronthatás van. Beveszek frontint és elmúlik. Már nem úgy van, mint régebben, hogy hónapokig tartoot, mostanában már csak 1-2 napig. De sajnos néha még mindig előjön. Nekem nyelési problémáim vanna, erős gyors szívdobogás, nehézlégzés. Valamilyen szinten már tudom tudatosan kezelni, ezért is tart csak pár napig és 1-2 szem frontinnal megoldható
2012. márc. 23. 09:15
 9/31 A kérdező kommentje:

Nekem is ugyanezek,de még hozzátársul az erős hányinger is.

Régebben se szedtél rá semmit?Én se szedek,de nem is jövök helyre,de a frontintól meg félek,hogy hozzá szokok így azt se merem bevenni,pedig az tényleg segít.

Szedtem antidepresszánst 2 hónapig,de abbahagytam,mert rettenetes fülzúgást kaptam,ami a mai napig nem múlt el.Persze akkor ezt leszámítva jól voltam,de ez még nem oldja meg a problémát.

Neked is nyelési ingered van s kapkodod a levegőt?

2012. márc. 23. 09:25
 10/31 anonim ***** válasza:

Nem diagnosztizálták, hogy pánikroham volt, de tény hogy az volt...a második babámat vártam, mellette suliba jártam, vizsgaidőszak volt, a gyerekem totális hisztikorszakban, kész voltam...és egyszercsak a semmiből jött este, lefekvés után.

Íme a kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Azután még 3 ilyen volt, általában este. Elmentem a nődokihoz, mondtam neki, felírt pipolphent, de olyan rosszakat olvastam róla, hogy terhesen nem mertem bevenni. Az segített, hogy otthagytam a sulit. A fiam kijött a hisztis periódusból sok türelemmel, minden helyrejött. Azután nem volt, szülés óta sem.

2012. márc. 23. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!