Szorongásos, pánikbeteg anyuka volt már aki kigyógyult gyógszer nélkül?
1. alkalommal is kezdtem gyógyszert szedni, de babát akartam, igy pár hónap múlva abbahagytam, maga volt a pokol. De annyira akartam gyereket, hogy sikerült leküzdenem. Aztán másik gyerkőc után nagyon durván rámjött, nem segitettek a körzeti által irt tabik sem, igy elmentem pszichiáterhez. 2,5-3 évig szedtem, aztán éreztem, hogy na már jól vagyok nem kell és simán leálltam.
Azóta volt, hogy rám akart törni de nem engedtem, próbáltam nem törődni vele.
Figyu, ha nem megy akkor ne húzd az időt,kérj más gyógyszert a dokitól, attól mert az rossz volt nem biztos, hogy más is rossz lesz. Én is igy voltam a másik alkalomnál, végül rájöttem, hogy hiába akarom a sima tabikkal kezeltetni magam nem megy, szükség van a rendes gyógyszerre. Annyit megér, hogy jól legyél.
Egyébként nekem is heves szivverésem volt, izomgyengeség és ami a legrosszabb őrületes halálfélelem. Aztán meg még be is képzeltem magamnak mindenféle betegségeket, mert bizony rendes tüneteket produkáltam.
Minden jót!
Köszönöm a válaszotokat!
Mivel az elapasztott tejemet is megindította,amit előtte már félévvel elasztottak ezért se nagyon merem visszavenni.Voltam endokrinológián is ott az orvos közölte ne szedjek ilyen szereket meg egyébként is visszajön a tejem újra bármelyik ehhez hasonló gyógyszertől.Persze,hogy még jobban belém állította a félelmet.
A fülzúgásról meg már nem is beszélek,amit 3 hetes szedés után kaptam.S egyszerűen nem múlik pedig már 5 hónapja nem szedem.Valami teát tudtok ajánlani,ami nem okoz szívdobogást?????Az orbáncfű és a citromfű tea kivételével.
Szép napot!
Igen. Bár nem tudom, hogy kigyógyultam-e, de már nagyon régóta nem volt rohamom, ami előtte hetente többször is volt.
Nekem a környezetváltozás, munkábaállás segített.
Még mindig érdekelne.Tavaly nyáron kezdődött,de nem tudok belőle kilábalni.
Éjszaka már megint annyira rám tört,hogy azt mondtam inkább elkezdem szedni a frontint.
A pszicháterem mindig azt mondja hogy szedjem minthogy szenvedjek.
Vagy vegyem vissza az antidepit,amit csak 2,5 hóbapig szedtem,de október közepén abbahagytam.
Nem szokok hozzá a frontinhoz?
Mégis jobb,minz az antidepi.
Most indulok éppen orvoshoz.Ő mindig azt mondja napi fél-2-szer fél teljesen jó.De egyébként mikor szedtem fél szemmel már jól vagyok.Azt mondja az orvosom is ne ijedjek meg,mert ennek a napi adagja 3-szor 1.
Ugyanazt mondta,mint te írtad!
De már előre félek nehogy éjszaka ismét előjöjjön.
Szednem kéne a Rexetint,de valahogy félek tőle,meg attól,hogy nem lehet letenni az antidepi gyógyszert,így meg csak szenvedek!
Majd írok mi volt az orvosnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!