Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ráadnátok nagyobb kabátot a...

Ráadnátok nagyobb kabátot a gyereketekre?

Figyelt kérdés
Az overáll kabátjának rossz lett a cipzárja.Van egy másik overállja, ami éppen éppen jó még rá (az egyrészes),de ha napközben 2-3 fok lesz,vagy jobb idő,akkor már nem kell overáll,de kabát még igen.Tavaszi van,de az akkor még vékony lesz.Viszont anyukáméktól kapott 2 kabátot.90cm-es a kisfiam,de szerintem ez a kabát van kb 104-es.Ha felhajtom az ujját,akkor kb 5cm-el hosszabb az ujja,mint az előzőé, és a kabát a feneke alá ér.Látszik rajta,hogy nagy.Ti ráadnátok?Anyukám szerint ez már télen jó lesz rá.Most vegyek azért egy 98-as kabátot,hogy hordja egy keveset?Csak február van,éppen 2 hónapot ha hordaná.Szerintetek?
2012. febr. 9. 08:02
1 2
 11/15 TKI Ibolya ***** válasza:
A gyerek cuki a kabát jó de tényleg borzasztóan nagy én nem adnám rá.Bocsika! Ami ennyire nagy az nem is tart melegen mert a szél és a hideg befúj alá és hát nem is biztos hogy kényelmes.
2012. febr. 9. 09:29
 12/15 TKI Ibolya ***** válasza:
Add rá az overált és cseréltesd ki a cipzárat.Bár nálunk elég drága egy ilyen csere.A lányomnak is most ment tönkre a kabátja cipzár csere 2000 forint + cipzár új kabát 3500 forint.Meg vettem a kabátot.
2012. febr. 9. 09:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Én ráadnám, sőt hasonló a mostani kabátja, azt leszámítva, hogy neki a keze elég hosszú, így nem kell felhatani, de nagyon szeretem, mert amikor esett a hó is rátudtam adni, mert alá adtam 2 vastagabb pulcsit, amibe még mozogni is tud plusz a kabát és nem fázott. A derekánál meg én kimondottan szeretem, hogy a feneke alá lóg, mert ha lehajol nincs kint a dereka. Én nem vennék másikat erre a pár hétre, ha olyat vennél ami meg jövőre is jó neki kb ugyanígy állna rajta. Tudom milyen az amikor nincs rá keret(ahogy írtad te is) így én mindig úgy gondolkodom, hogy legyen inkább kicsit nagyobb rajta, az alá alátudom öltöztetni. De ha van felétek bababörze mostanában ott megnézheted, én tavaly az őszi kabátját 400 Ft-ért vettem ott.

Itt a képen amúgy vastag v vékony pulcsi van rajta?

2012. febr. 9. 10:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,hogy válaszoltatok.A ruhajavítóba a húzókáját kellett csak kicserélni,ami 200 ft volt. Legalább nem kell venni neki másikat:)Jó lesz az a két kabát később is.Vékony pulcsik voltak a kabátok alatt.
2012. febr. 9. 10:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Én simán ráadnám. Én csakis nagyobbat tudtam venni a lányomnak (általában minden ruhából nagyobb kell), mint amekkora a mérete lenne, mert pocakos, így ahhoz,hogy kényelmesen alá tudjam öltöztetni, nagyobb kell. Így a most kb. 95 cm-es lányomnak van 104-es kabátja, mert a 98-as kicsi volt körméretben. :) A nadrágok is általában nagyobbak, hosszúak, mert a derekának nagyobbnak kell lennie.
2012. febr. 9. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!