Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti adtok bodyt másfél éves...

Ti adtok bodyt másfél éves gyereketekre?

Figyelt kérdés
Én csak azt szoktam adni pulcsival,mellénnyel attól függően milyen idő van a lakásban.Nézegettem a ruhacsomagokat vaterán,teszveszen és 90% hosszú ujjú felsőkkel van tele.Valahogy ez nekem kimaradt,én olyat nem szoktam rá adni.Ti hogy csináljátok?Miben van a gyerkőc otthon,vagy ha kimozdultok?

2012. jan. 25. 12:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Azért van azzal tele, mert azt nem használta az ö gyerekeik sem, vagy ha használt ruhások akkor meg az amiböl rengeteg van mert alig használják a gyerekek.

én is bodyt adok rá, van pár hosszú újju polója de nem igazán szeretem, ez majd késöbb kell ha elmarad a body.

2012. jan. 25. 12:56
 2/14 A kérdező kommentje:

Igen!Én is így gondolom,hogy akkor kell ha már nem adok rá bodyt....

De jól gondolom,hogy felesleges...nekünk is van pár darab,de soha rá nem adtam

2012. jan. 25. 13:00
 3/14 anonim ***** válasza:
Én mindkettőt használom is és szeretem is. Idebent meleg van, ha nem rövid bodyt kap pulcsival, akkor hosszú bodyt hosszú ujjú felsővel. Általában erre adok kantáros nadrágot így a kis háta jobban védve van. Ha kiviszem csak vastag kabát/overál, sapka sál kesztyű. Nem fázott még eddig ebben sem :)
2012. jan. 25. 13:02
 4/14 anonim ***** válasza:

Badyban van és harasnyában, ha hidegebbnek érzem akkor adok még rá egy kis polót vagy mellényt meg egy vastag zoknit.

Ha megyünk vhova (játszócsoport, keresztanyukája) akkor van h rövid ujjú bady és hosszú ujjú felső, amit te is írtál. De van h itthonra is ez a kombináció :)

2012. jan. 25. 13:02
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha kimegyünk (ez lemaradt) Vastag pulcsi, kantároz bélelt gyatyó és vastag kabát meg sapi sál, kesztyű (amíg le nem szedi)
2012. jan. 25. 13:04
 6/14 anonim ***** válasza:
Mi is mindkettőt hordjuk. A hosszú ujjú felsőket általában ujjatlan vagy rövidujjú bodyra szoktam adni. A bölcsiben pl. mindig ujjatlan (trikós) body van rajta és ezen egy hosszú ullú poló. Így a hátán duplán van nem fázik meg.
2012. jan. 25. 13:06
 7/14 anonim ***** válasza:

Én szeretem a hosszú ujjú vékony felsőket (pulcsi, póló, ki hogy hívja). Ujjatlan bodyt adok a lányomra, és arra a hosszú ujjú. Így jó, jól érzi magát.

Ha kimegyünk, akkor rá egy kardigán, meg kabát.

(Természetesen alulra harisnya meg nadrág.)

2012. jan. 25. 13:07
 8/14 anonim ***** válasza:

még a 3 évesre is adok bodyt, főleg ha kint sétálunk, hogy ne legyen ki a dereka. Ha hűvösebb van, akkor a hosszú ujjú póló megy fölé.

Amíg pelenkás addig meg szinte nélkülözhetetlen a body, kben a nadrág lecsúsztatná a pelust.

2012. jan. 25. 13:14
 9/14 A kérdező kommentje:

Akkor ki így,ki úgy :)

Nekem is a pelussal van gondom,hogy ha nincs body akkor lecsúszik...

2012. jan. 25. 13:20
 10/14 anonim ***** válasza:
A lányom addig hordott bodyt amíg pelenkás volt, a fiam is addig fog. Hidegbe rövidujjú body+ hosszú ujjú pulcsit hord, tavaszon, jobbidőbe majd csak hosszúujjú bodyt fog kapni egy nadrággal.
2012. jan. 25. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!