Ti adtok bodyt másfél éves gyereketekre?
Azért van azzal tele, mert azt nem használta az ö gyerekeik sem, vagy ha használt ruhások akkor meg az amiböl rengeteg van mert alig használják a gyerekek.
én is bodyt adok rá, van pár hosszú újju polója de nem igazán szeretem, ez majd késöbb kell ha elmarad a body.
Igen!Én is így gondolom,hogy akkor kell ha már nem adok rá bodyt....
De jól gondolom,hogy felesleges...nekünk is van pár darab,de soha rá nem adtam
Badyban van és harasnyában, ha hidegebbnek érzem akkor adok még rá egy kis polót vagy mellényt meg egy vastag zoknit.
Ha megyünk vhova (játszócsoport, keresztanyukája) akkor van h rövid ujjú bady és hosszú ujjú felső, amit te is írtál. De van h itthonra is ez a kombináció :)
Én szeretem a hosszú ujjú vékony felsőket (pulcsi, póló, ki hogy hívja). Ujjatlan bodyt adok a lányomra, és arra a hosszú ujjú. Így jó, jól érzi magát.
Ha kimegyünk, akkor rá egy kardigán, meg kabát.
(Természetesen alulra harisnya meg nadrág.)
még a 3 évesre is adok bodyt, főleg ha kint sétálunk, hogy ne legyen ki a dereka. Ha hűvösebb van, akkor a hosszú ujjú póló megy fölé.
Amíg pelenkás addig meg szinte nélkülözhetetlen a body, kben a nadrág lecsúsztatná a pelust.
Akkor ki így,ki úgy :)
Nekem is a pelussal van gondom,hogy ha nincs body akkor lecsúszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!