Másfél éves lányom imád "olvasni", ez minden ilyen korú gyerekre jellemző?
Figyelt kérdés
Szereti ha komplett történetet mesélek neki, tehát az olyan képes könyveket, ahol összefüggés van a képek között, nem csak ilyenek, hogy: lapát, gereblye, söprű egymás mellett...2012. jan. 20. 15:16
1/2 anonim válasza:
Az én fiam másfél évesen már visszaolvasta nekem a kedvenc meséit, szinte szó szerint.Most lesz 3 éves, el kellett pakolnom az összes mesekönyvet, mert azt mondta, hogy uncsi.Csak autós magazinokat nézeget(az összes autómárkát ismeri,jobban,mint én), és újabban földrajz atlaszt olvas este az ágyban.Bár, elég nehéz elmagyarázni a dolgokat neki, hogy meg is értse.Vannak olyan gyerekek, akik homokozni szeretnek, meg vannak olyanok, akik inkább olvasgatnak.Nem vagyunk egyformák, de büszke lehetsz a kislányodra.(ja, és zárójelben jegyzem meg, hogy én sok olyat kapok, hogy a gyerek játszon, nem kell ráerőltetni az ilyesmit, de ha ő ezt igényli akkor ne foglalkozz vele:)
2/2 anonim válasza:
Nálunk most amit mikulástól kapott kistestvér érkezik-es könyv az első,amivel lelehet vele ülni olvasni.. Azaz már nem lelehet,hanem lekell napjába 2-3-szor is,úgy szereti.
Idáig nem nagyon érdekelte a mesekönyvek..
Max 1-2 Trixis kis pici könyv,amiben mondókák voltak,de semmi más.. Most meg csak ez az új a sláger...
Ja..és most a hónap végén lesz 2.5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!