Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti adtok bodyt másfél éves...

Ti adtok bodyt másfél éves gyereketekre?

Figyelt kérdés
Én csak azt szoktam adni pulcsival,mellénnyel attól függően milyen idő van a lakásban.Nézegettem a ruhacsomagokat vaterán,teszveszen és 90% hosszú ujjú felsőkkel van tele.Valahogy ez nekem kimaradt,én olyat nem szoktam rá adni.Ti hogy csináljátok?Miben van a gyerkőc otthon,vagy ha kimozdultok?

2012. jan. 25. 12:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az ujjatlan body + hosszúujjú felső csapathoz :-)
2012. jan. 25. 13:56
 12/14 anonim ***** válasza:
En is!!!
2012. jan. 25. 14:11
 13/14 anonim ***** válasza:

én is ujjatlan bodyt + hosszú ujjú felsőt adok a fiamra. Itthon vannak kicsit rondább felsők, de ha elmegyünk, akkor előkerülnek a szép hossuúujjú felsők.

Tehát az én fiaim állandóan abban vannak. :)

2012. jan. 25. 14:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

2 fiam van. Szobatisztaságig (2.5év) bodyt adtam a nagyra. Vagy egy rövid ujjú body+hosszú ujjú felső, vagy egy hosszú ujjú body+rövid ujjú póló. Nálunk 20,5 fok van a lakásban. Ha kimozdulunk, akkoris ilyen az öltözék.

A pici most 2 éves és még javában bodyzik:)

Nyáron, kánikulában csak alváshoz adtam bodyt, napközben póló.

2012. jan. 25. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!