Ráadnátok a gyereketekre kb 1-1.5cm-vel nagyobb szandit?
nem iród mekkora a gyerek. egy 5-6 éves kor után 1 centi már elenyészö mert a lába is nagyobb, de ha még nagyon pici akkor az 1 centi arányában sok.
Ha lelóg neki másikról akkor mindenhova befogja rúgni.
Szia!
19 hónapos, most 14cm a lába, egy hónapja még 13cm volt. Nem győzök neki cipőt venni.
Köszönöm a választ!
Ő még könnyen elesik, ha nagyobb a szandi. Inkább vegyél többet olcsóbban, az egyik csak jó lesz.
Én is teszveszen veszek, van ami kicsi, van ami nagy, de van ami pont jó, és kb 100 ft volt darabja... ennyit megér.
Köszönöm a válaszokat!
Ez egy elől nyitott szandi, ráadtam, most jöttünk meg a sétából és úgy tűnt kényelmes neki.
Ha amúgy jól fogja a lábát, bokáját és nem lötyög, akkor nem sok az 1 cm szerintem, inkább mint hogy lelógjon a lábujja.
Vagy esetleg akkor zár elejű szandi, persze olyan oldalt jó sok helyen kivágott, ami nagyon jól szellőzik azért.
Bár a hangsúly a bokán és a lábfej fogjásán van ahogy írtam és írták.
De amúgy majd meglátod hogy bír e benne menni. Ha nem tud úgy is látod és veszel neki másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!