Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pampers Sleep and Play?...

Pampers Sleep and Play? Milyen ez a pelenka? Mit tud? Miben más mint a kék Pampers? Nem is nagyon lehet kapni (dm, Tesco), csak most láttam az Auchanban. Ennek milyen a nedvszívóképessége, mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Köszönöm.

2012. febr. 8. 20:34
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én annak idején, vagy öt éve azt használtam a kislányomnak. Nekem bevált. Nem volt gond. Olyan 4-5 csomag elég volt egy hónapban a kicsi csomagból úgy emlékszem. Lehet az én lányom nem volt olyan örökmozgó, meg pisilős, de nekünk bevált.

A méretnél volt gond amikor szintén a 4-es kicsi, az ötös nagy. De aztán 4+ azt hiszem jó volt. Bár lehet akkor vettem tescósat, de a színes csomagosat. Nekünk bevált az is. Mi egy átlagos gyerekek voltunk. Hál istennek nem volt kiütés stb pelustól, sem baleset. Mindenkinek ki kell próbálnia, aztán úgy látja meg.

2012. febr. 12. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!