Pampers Sleep and Play? Milyen ez a pelenka? Mit tud? Miben más mint a kék Pampers? Nem is nagyon lehet kapni (dm, Tesco), csak most láttam az Auchanban. Ennek milyen a nedvszívóképessége, mi a tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Köszönöm.2012. febr. 8. 20:34
21/21 anonim válasza:
Én annak idején, vagy öt éve azt használtam a kislányomnak. Nekem bevált. Nem volt gond. Olyan 4-5 csomag elég volt egy hónapban a kicsi csomagból úgy emlékszem. Lehet az én lányom nem volt olyan örökmozgó, meg pisilős, de nekünk bevált.
A méretnél volt gond amikor szintén a 4-es kicsi, az ötös nagy. De aztán 4+ azt hiszem jó volt. Bár lehet akkor vettem tescósat, de a színes csomagosat. Nekünk bevált az is. Mi egy átlagos gyerekek voltunk. Hál istennek nem volt kiütés stb pelustól, sem baleset. Mindenkinek ki kell próbálnia, aztán úgy látja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!