Pampers Sleep and Play? Milyen ez a pelenka? Mit tud? Miben más mint a kék Pampers? Nem is nagyon lehet kapni (dm, Tesco), csak most láttam az Auchanban. Ennek milyen a nedvszívóképessége, mi a tapasztalatotok?
És mennyi idős a kisfiad? Mert most olvasom, ahogy utánanéztem, hogy ez addig jó, amíg nem mozog túl sokat a baba, mert nem gumis hátul a derekánál.
Nekem 15 hónapos a kisfiam, 5-ös méretet használunk, eddig a Libero meg a fehér Pampers teljesen jó volt éjszakára, de most néhány hete nem bírják reggelik a pelusok. Ezért gondoltam, hogy kipróbáljuk a Sleep and Play-t, gondolom azért sleep, mert jól bírja az éjszakát. De most kicsit elbizonytalanodtam. Köszönöm a válaszod!
Én a kék pampersről nem tudok nyilatkozni, mert mindig is Huggiest használtunk a derékgumírozása miatt, a lányom ugyanis szerette háton kakálni magát:D
De gondoltam mivel már 13 hós nem olyan híg a cucc, így nem indokolt a gumis derék.Viszont azt nem tudtam, hogy a tépőzárnál sem gumis a sleep&play, de már mindegy volt.Szóval nappalra és éjszakára is bevált, de gyakrabban kellett cserélnem, mert jóval kevesebbet bírt.Pl ha a Huggiesból egy nap 4 ment el, akkor ebből 6-7 db.
Azért szerettem csak, mert jó az illata és a Huggieshoz képest olyan volt, mintha nem is lett volna pelus a lányomon.Ja és nagyon olcsó volt ezért is csábultam.
Ha lesz még akcióban akkor biztosan veszek majd, főleg nyárra, mert nappalra nagyon jó volt a lányomnak, csak ugye gyakrabban kellett cserélni.Egy-két elázós baleset volt vele, a Huggiesal soha:)
Most személy szerint a Liberót kuponoztam ki olcsóbban és az maga a tökély:)
Napi 1 kakival és 3 deci folyadékbevitel mellett 2 db pelenka fogy nappal:D
13 hós kiscsaj anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!