Pampers Sleep and Play? Milyen ez a pelenka? Mit tud? Miben más mint a kék Pampers? Nem is nagyon lehet kapni (dm, Tesco), csak most láttam az Auchanban. Ennek milyen a nedvszívóképessége, mi a tapasztalatotok?
Nekünk sem vált be, viszont a HUGGIES pelus csúcs szuper!
Komolyan!
3 gyerekem vn,a 3. babával kezdtem el használni, mert már az összessel csődöt mondtunk (kikakilás újszülött korban, kipisilés reggelre nagyobb korban)
Ez nagyon jó, puha, körbe gumis,még a popsinál is!
Ajánlom mindenkinek tényleg!
Azóta nem öltözünk át balesetek miatt!
én az éjszakai és a délutáni alváshoz a kék pamperst használom, nappalra a sleep and play-t, nekünk bevált.
azért nem olyan rugalmas, mert nem gumis a dereka, meg a ragasztója sem, de mivel egy picivel olcsóbb (akciósan), szoktam használni.
egyébként pampers és huggies párti vagyok én, nem nagyon volt vele problémánk.
bár a lányom 20 hónapos, még mindig a sima 4est használjuk.
az egyik előző válaszoló írta, hogy 15 hónapos a babája és 5öst hord.
mekkora?
Kedves 11-es válaszoló!
Nagyon köszönöm a választ! Milyen érdekes, hogy mennyire gyerekfüggő ez a pelenka-dolog is!
Kb. 8 hónapos volt a kisfiam, amikor vettünk Huggiest prémiumot! És állandóan átázott a kisfiam tőle! Pedig nagyon szerettem volna: jó vékony volt, tetszett a gumírozása, teljesen jól rápasszolt a kisfiamra, szép volt a mintája, de mégis, mivel átázott tőle rendszeresen, alig váram, hogy elfogyjon :(
Nagyon sokat iszik a kisfiam: 2* 2 deci tej, és kábé fél liter víz + a gyümölcs. Szóval van pisi is bőven.
Kedves 12-es!
Sajnos mivel nagyon sokat iszik a kisfiam, a kék Pampers éjszakára kevés, amúgy nagyon szeretem, nappal vagy azt vagy a Liberót használjuk felváltva.
Én magam írtam, hogy 5-ös méretet használunk, 15 hónapos a kisfiam (koraszülött: 35. hétre született 3200 grammal, 49 centivel), most 84 cm és 12 kiló. A 4-es már nem kényelmes neki. A Liberoból 5-öset használjuk. A Pempersből még nagy az 5-ös kicsit, de az 4 pluszos meg majdnem ugyanakkorának tűnt mint a 4-es, az meg valahogy már valahogy szoros.
Nálunk a s&p nagyon nem jött be..mert állandóan lemászott a gyerekről,mert tök merev.A Huggies átázik középen és oldalt is kifolyik minden.A Libero csak éjszakára jó,mert nagyon vastag,a sima pamperst használom nappalra,és most vettem egy babylove-ost,kipróbálásra.Szóval szerintem babafüggő,hogy kinek mi válik be.Amíg csak feküdt jó volt az s&p,mert nem mozogta le.
De mióta jobban mozgolódik és rohangál,azóta szóba sem jöhet...
üdv:19 hónapos kislány anyukája
10-es vagyok megint...
Örülök, hogy tudtam néhány perc nevetést csempészni a napodba:)
Egyébként azt gondolom, hogy ha nagyon sokat iszik a babád akkor a S&P nagyon nem lesz jó nektek, mert vékony, de egy próbát megér :)
1. vagyok. Az én kisfiam 14 hós, és ő is 12 kg, és még simán jó rá a 4-es pelusméret. És ő sem iszik keveset, napi 4 dl tej/kakaó és még nappal megiszik 6-8 dl teát. És nem kell sűrűbben pelust cserélni, mint ha a kéket használnánk, vagy a Huggiest (ezt is nagyon bejött nálunk).
Bár nálunk a rengeteg pisi ellenére is csak elvétve fordult elő, hogy kicsit kifolyt volna a pisi a pelusból.
Ma kipróbáltam, és nagy volt még az ötös sajnos. De a 4-es kék már kicsi (a kisfiam karcsú, szinte vékony, de nagy pocakja van. A Liberoból már vagy egy hónapja az ötöst használjuk, így átmenetileg nem tudok Pamperst használni, mert a 4-es és a 4+-os is (tudom, hihetetlen, de tényleg) kicsi. Szorítja, ott marad a nyoma a guminak a bőrén. Szóval, így nem volt mérvadó, hogy ma kipróbáltunk egyet, mert nagy rá, de tény, hogy nem rugalmas a háta, a ragasztója sem. De nem baj, majd el fog fogyni. Azért, ha belenő, akkor beszámolok, hogy menni pisit bír ki.
Nagyon köszönöm a meglepően sok választ, köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!