Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pelenka kérdések: tesco...

Pelenka kérdések: tesco színest érdemes megkockáztatni?

Figyelt kérdés
ha nem tesco-s akkor, pamperst hol érdemes venni? 3-as méretből mi az ami jó árnak számít/db a tescosból, illetve pampersből?
2011. jún. 27. 09:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekünk egyik tesco-s sem jött be, de ez gyerekfüggő. Én pamperst vagy spar-ban vagy Cora-ban veszem. Árakat nem mondok, mert nem tudom merre laksz, itt mindenhol változik, attól függ hol veszed. Jó babázást;)
2011. jún. 27. 09:47
 2/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem maradok a pampersnél akkor. Ha te 38 Ft alatt vetted, akkor elmennék körülnézni. Emlékszel rá esetleg?
2011. jún. 27. 09:50
 3/14 anonim ***** válasza:
Nekünk nem vált be a tescos pelus,folyton pisis lett a babám háta,oldala.Pampers 70db-os és huggiest 96db-os használunk,Én a dm-ben veszem 25%-os kuponnal így az egyik 3000Ft a másik 2500Ft körül van.
2011. jún. 27. 09:51
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez érdekes, mert szerintem a Tesco színes kimondottan jó minőségű (legalább is másfél éve még az volt, azóta nem használunk pelenkát). A Tesco Gazdaságos már más kategória, az tényleg egy sz*r, de a színes csak azért olcsóbb, mert a gyártó cég neve helyett a Tesco-é van rajta. Ettől még jó minőség.

Viszont nekünk meg pont a Pampers nem jött be, egyszer kaptunk 6 csomaggal ajándékba, hát én alig vártam, hogy elfogyjon, mert abból nekünk mindig kifolyt a pisi. A drágábbak közül akkor már inkább a Libero jött be, azt szerettem használni, de úgy tapasztaltam, hogy a Tesco színes is hasonló minőség, csak nem márkás.

2011. jún. 27. 09:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A Tesco színes nagyon jó pelenka, nyugodtan vegyél egy csomaggal és próbáld ki! Libero minőség, mi évekig használtuk, soha nem volt pisi vagy kakifolyás.
2011. jún. 27. 10:00
 6/14 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok válogatós, mert a pamperst is sokan szidják azon belül is a különböző fajtákat, de eddig amit használtunk mindegyik ugyanúgy megfelelt a célnak. Az első pár hétben kifolyt a pisi, de csak az én ügyetlenségemnek köszönhetően, nem raktam elég szorosan a babára.
2011. jún. 27. 10:01
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem sem jött be a Tesco-s.Pampers vagy Huggies a jó,de most valahogy alig várom,hogy a Huggies elfogyjon.A pampers most olyan pihe-puha,hogy jobb szívvel adom a lányomra.Corában vagy Tescoban veszem a pelenkákat! :)
2011. jún. 27. 10:04
 8/14 anonim ***** válasza:

A zold tesco (ha jol remlik essentials) jo pelenka, nincs vele semmi gond.

Mi korabban huggiest, vagy pampers pelust hasznaltunk, utana probaltam ki ezt es a dm-es babylove pelenkat. Ez a zold csomagolasu inkabb a huggies-ra hasonlit allagaban, felepiteseben. Humirozott a derekanal, nem tul szoros a combja, kellemes tapintasu, nem tul vastag.

A pampers tobbitol (a huggiestol is) puhabb es jobban nyulik a dereka, a combja is, en ugy vettem eszre. Osszessegeben en azt jobban szeretem.

De pisikifolyasos baleset egyiknel sem volt.

Amit meg kiprobaltam: bella pelenka, ranezesre azzal sem volt gond, viszont sajnos mindket gyerek feneke kipattogzott 2-3 nap utan tole. Bizots, hogy a pelenka miatt volt, mert elraktam a csomagot, majd ujra eloszedtem es ismet megtortent.

De egyebkent normal arban a tescos zold pelenka nem olcsobb, mint a pampers, legalabbis en nem olcsobban szoktam megvenni, max ha nagyon akcios es van 500 forintos kuponom is.

2011. jún. 27. 10:23
 9/14 anonim ***** válasza:

Nálunk a Tesco zöld csomagos kiválóan szerepel.Vetekszik a huggies-szal.Abból is a premiummal.

Ha van 25%-os kuponom, akkor a DM-ben veszem a Huggies.Igaz nekünk már a 4-es kell, de ha jól emlékszem a 3-as 86 db-os volt és most akciós is, így kuponnal egy darab 26 ft-ra jön ki ami szerintem nagyon jó!

A teszkóban múlt héten volt akciós a zöld, de lehet, hogy most is az még.A lényeg, hogy 1999 volt egy csomag.Sajnos abban nem tudom hány darab van, de a 4-esből 54 db így csak 37 ft darabja.Plusz ha van esetleg 2 db 100-as kuponod akkor úgy még olcsóbb.

Amúgy szerintem a teszkós még jobb is abban a tekintetben, hogy teljesen körbeéri a lánykám combját.A Huggies-ból már kellett a 4-es, pedig a lányom csak 7 kilós és a 3-as 9 kilóig van.De a 4-es jó a combijára, és tovább bírja.

Mindkettőben az a kedvencem, hogy gumis a dereka,így nem folyik ki hátul a kaki, mert az én lánykámnál mindig az volt a gond.És még sosem áztunk át egyikkel sem!

Most 6 hós a lányom

2011. jún. 27. 10:39
 10/14 anonim ***** válasza:

A Tesco-s színes zöld pelus nagyon jó,én is hazsnálom,mindig éjszakára teszem rá és sosem ázott még át.

Azért nem annyira olcsó,mert jó minőségű.

Emellett még nekem bejönnek a Pampers és Dm(babylove)pelenkák.

2011. jún. 27. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!