Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pelenka kérdések: tesco...

Pelenka kérdések: tesco színest érdemes megkockáztatni?

Figyelt kérdés
ha nem tesco-s akkor, pamperst hol érdemes venni? 3-as méretből mi az ami jó árnak számít/db a tescosból, illetve pampersből?
2011. jún. 27. 09:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Inkább veszel DM-ben kuponnal normális pelenkát, mint teszkós vackokat

Egyébként soha nem értettem, hogy egyáltalán emberek miért járnak még a teszkóba vásárolni , ezzel az erővel a szeméttelepen is lehet ingyen guberálni.

Romlott éelmiszer ott is van, meg patkányok is dögivel.

Már rég be kellett volna az záratni az össezs teszkót:-((

2011. jún. 27. 12:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Utolso valaszolo:

ha hallgattal volna bolcs maradtal volna.

Te konkretan vettel mar abbol a tescos, altalad vacaknak titulalt zold csomagolasu pelenkabol?

Ha vettel volna tudnad, hogy semmivel, de semmivel nem rosszabb, mint a dm-es. Mindketto kb egy szinten van.

Mellesleg lehet, hogy Magyarorszagon te szidod a tescot, lehet, hogy nem vasarolsz ott, de kulfoldon speciel semmi gond nincs vele. Nem rosszabb, nem igenytelenebb egy fokkal sem, mint a tobbi hipermarket.

A pelenka meg ugyanaz, nem gyartanak kulon patkanyosat Magyarorszagra. :-D

Vicces vagy. :-)

Tovabbi minden jot!

2011. jún. 27. 13:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha van annyi pontom, akkor DM-ben veszek Pamperst, de vettunk mar tobbszor zold Tescos pelust, es teljesen jo volt nekunk. Egyet probalj ki, vagy kerj valakitol kiprobalasra, ha egy csomagnyit megsem vennel meg.

Amugy erdemes figyelni a DMben az akciokat, mert pontok nelkul is a multkor a Huggies ugy le volt arazva, hogy a 4-es pelus kb 37 Ft korul volt...

2011. jún. 27. 13:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Meg egy info, hatha segit:

nekem mindenfele teveszmeim voltak a zsakban kaphato pelenkakrol. Azt hittem, hogy minoseghibas, ragasztoszalag nelkuli nejlon vacak mind.

Viszont a multkor voltam annyira szerencsetlen, hogy elfelejtettem hetvegere pelenkat venni, azt hittem, meg van otthon egy bontatlan csomag, de nem volt...

Szoval a kozeli vegyesboltos nenit kertem meg, hogy nyissa ki nekem a boltjat szombat delutan, nala csak zsakos pelenkat lehet kapni.

Nagyon-nagyon meglepodtem, mert volt 1. osztalyu pelenka tobb meretben, nekem a junior kellett es konkretan az osszes, mindegyik egyforman a dm-es babylove pelenka volt, azokon se egy gyurodes, se egy elszinezodes, semmi hiba nem volt, ugyanaz volt, mint amit a dm-ben veszek, csak nem dm-es csomagolasban. Tenyleg ugyanaz a marka volt, meg minden. Ez kerult 35 forintba darabonkent. A kisebb meret olcsobb volt.

OK, a Dm-ben is joker es vegosszegkuponnal 37 forint korul jon ki ez a meret, tehat sokat nem nyertem, de megis, mert speciel nekem ket pelenkas gyermekem van, hatalmas tetelben veszem a pelenkat, mindegyik dobozhoz egy-egy jokerkupont kell szereznem, ami mondjuk nem olyan egyszeru 5-6 doboz pelenkanal. A multkor vegosszegkuponom sem volt, mert nem kuldtek eppen. Ha ezt tudtam volna, akkor a jokerkuponokat hasznaltam volna olyan dolgokra, amikre eddig nem tudtam (kozmetikumok peldaul, vagy popsitorlo). Bar en nem is kezdtem volna a dm-be jarni, ha ezt tudom, mert nincs olyan kozel, szoval igy a benzinre is feleslegesen koltottem...

A neni boltja meg tolunk van kb 100 meterre es nem voltam kepes eddig soha erdeklodni a zsakos pelenka utan, csak csipobol eliteltem magamban, hogy tuti nem jo. (mellesleg azt is ezen az oldalon olvastam, hogy a zsakospelenkak egytol egyig rosszak).

Nah, ezt csak azert irtam, hogy ha van a kornyekeden ilyen lehetoseg, akkor megnezheted, szoktak eladni egyebkent 2-3 darabokat is kiprobalasra, nem kell egybol 100at venned.

2011. jún. 27. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!