Ráadnátok a gyerek lábára olyan örökölt cipőt, ami lábgombásodásra hajlamos kisgyerektől származik?
NEM semmijen használt cipőt bugyit nem adok gyerekre!!!!
ha kinötte eladom vagy beadom Baptista szervezetnek akik elajándékozzák
Gondolom zokni vagy harisnya lenne rajta a cipő alatt, szóval igen.
Egyébként meg ki lehet tisztítani egy cipőt úgy, hogy ne maradjon rajta semmi gomba.
Nem,cipőt és alsóneműt én sem adok rá használtat,(én sem veszek föl cipőt használtan)
Ha nagyon nincs más, mosd ki jó alaposan és úgy add rá!
alapból nem,olyan cipőt alapból nem adnék a gyerekre,amiről biztosan tudom,hogy gombás lábú gyereké volt...mondom ezt annak dacára,hogy -csupán a spórolás miatt,mert sajnos nem vagyunk gazdagok,hogy megtehessük a "butikozást"- mi is szoktunk turkálóban vásárolni,és ott ugye nem tudsz semmit a ruhák előéletéről.Tehát ez ilyen esetben kivédhetetlen.De itt legalább nem tudod,nincs tudomásod róla.És amit nem tudsz,az nem fáj,vagy legfeljebb utólag fáj - a következménye.
De ha 100% biztosra tudnám,tuti nem venném meg.Sőt,ha ingyen adná,akkor se kellene.
nem adok a gyerekemre semmilyen használt cipőt. de így ahogy leírtad, végképp nem adnék. mondjuk egyébként sem, szóval... :D
egyébként február eleje van, még 1 hónap tél és legalább egy hideg hónap előtt van, szóval 2 hónapra nem hiszem, hogy felesleges venni egy cipőt.
corában most 1500.- a hótaposó, deichmannban akció van, ha 2 leértékelt cipőt veszel akkor az olcsóbb fél áron van. 4500.- 2 bobbi cipő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!