Lola babát elvenni a szülőktől?
Látta valaki a Házon kívül utolsó adását? Amiben egy 10 hónapos kislányt el akarnak venni a szüleitől?
Nem értem, a Házon kívül hogy állhatott ezek mellé a szülők mellé... Elég megnézni a F.bookon hogy kommunikálnak egymással a 18 éves "szülők". Érti valaki, miért védi a média ennyire őket?
Nekem a FB-on az jött le, hogy anyuka nagyon szereti a kislányt. Tény, hogy érdekes a kommunikációjuk az albumnál, de ilyenek a 1 évesek. Ha végig nézted az összes képet, látszik, hogy szépen rendben volt a gyerek, mindene meg volt, tiszta volt és jól táplált.
Az tény, hogy apukának én sem engedném a gyereket, de annyira szép az a kislány és az anyja iszonyatosan büszke rá és szereti is.
Nem tiszta előttem a sztori, meg fogom nézni a videót is, de inkább a szigorúbb családvédelmi látogatás kellene.
Nyugodtan pontozzatok le, de attól, hogy szinte gyerek még az anyuka, nem biztos, hogy rosszat akar annak a kislánynak. Lehet, inkább segítenie kellene a gyerekvédelemnek. Angliában rengeteg ilyen "anyuka" van, és ott amíg szükséges, kijár egy szociális munkás és ellenőrzi, akár minden nap, hogy mi a helyzet a családdal.
Hát megnéztem a videót és hát mit mondjak...
Könnyek gyűltek a szemembe.
Nem látom indokoltnak, hogy a gyereket elvegyék a szüleitől.
Tiszák és rendezettek voltak.
Van sok olyan purdé család, ahol a mocsokban vannak a gyerekek, a szereteten kívül kajára és tiszta ruhára már nem futja, mégsem vesznek el tőlük egy kölköt sem.
A szívem szakad meg, ha arra gondolok, hogy a lányom is ennyi idős és szegény hogy meg lenne zavarodva, ha a megszokott kis környezetéből kiragadnák.
És hónapokig eltarthat a fellebbezés? Mire megszokja a nevelőszülőket, lehet visszamehet a szüleihez? Hát milyen gyerekkor ez így?
Amúgy a videón szerintem apukával semmi baj nem volt. Lehet, nem egy IQ bajnok, lehet, nem volt a jó viselkedés mintaképe, de ebben a helyzetben ti mit tennétek?
Elb@szták a fiatalok rendesen, de a gyámhivatal adhatott volna még egy esélyt nekik.
Sajnos a bürokrácia itt is megmutatkozik.
Miből gondolják sokan, hogy azzal tesztnek jót ennek a csöppségnek, ha nevelőszülőkhöz adják?
én nem értem igazán a dolgot. tény, hogy fiatalok és apuka drogozása is belefér a képbe, szóval, hogy süt róla :D
de ha a nagymama rendben van akkor bármilyenek is a szülők, a picinek csak az lenne a legjobb ha a közelükben lenne, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!