Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lola babát elvenni a szülőktől?

Lola babát elvenni a szülőktől?

Figyelt kérdés

Látta valaki a Házon kívül utolsó adását? Amiben egy 10 hónapos kislányt el akarnak venni a szüleitől?

Nem értem, a Házon kívül hogy állhatott ezek mellé a szülők mellé... Elég megnézni a F.bookon hogy kommunikálnak egymással a 18 éves "szülők". Érti valaki, miért védi a média ennyire őket?

2012. febr. 2. 15:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2012. febr. 2. 15:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm!:)
2012. febr. 2. 15:55
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

Nekem a FB-on az jött le, hogy anyuka nagyon szereti a kislányt. Tény, hogy érdekes a kommunikációjuk az albumnál, de ilyenek a 1 évesek. Ha végig nézted az összes képet, látszik, hogy szépen rendben volt a gyerek, mindene meg volt, tiszta volt és jól táplált.

Az tény, hogy apukának én sem engedném a gyereket, de annyira szép az a kislány és az anyja iszonyatosan büszke rá és szereti is.

Nem tiszta előttem a sztori, meg fogom nézni a videót is, de inkább a szigorúbb családvédelmi látogatás kellene.

Nyugodtan pontozzatok le, de attól, hogy szinte gyerek még az anyuka, nem biztos, hogy rosszat akar annak a kislánynak. Lehet, inkább segítenie kellene a gyerekvédelemnek. Angliában rengeteg ilyen "anyuka" van, és ott amíg szükséges, kijár egy szociális munkás és ellenőrzi, akár minden nap, hogy mi a helyzet a családdal.

2012. febr. 2. 16:25
 14/18 anonim ***** válasza:
37%

Hát megnéztem a videót és hát mit mondjak...

Könnyek gyűltek a szemembe.

Nem látom indokoltnak, hogy a gyereket elvegyék a szüleitől.

Tiszák és rendezettek voltak.

Van sok olyan purdé család, ahol a mocsokban vannak a gyerekek, a szereteten kívül kajára és tiszta ruhára már nem futja, mégsem vesznek el tőlük egy kölköt sem.

A szívem szakad meg, ha arra gondolok, hogy a lányom is ennyi idős és szegény hogy meg lenne zavarodva, ha a megszokott kis környezetéből kiragadnák.

És hónapokig eltarthat a fellebbezés? Mire megszokja a nevelőszülőket, lehet visszamehet a szüleihez? Hát milyen gyerekkor ez így?

Amúgy a videón szerintem apukával semmi baj nem volt. Lehet, nem egy IQ bajnok, lehet, nem volt a jó viselkedés mintaképe, de ebben a helyzetben ti mit tennétek?

Elb@szták a fiatalok rendesen, de a gyámhivatal adhatott volna még egy esélyt nekik.

Sajnos a bürokrácia itt is megmutatkozik.

Miből gondolják sokan, hogy azzal tesztnek jót ennek a csöppségnek, ha nevelőszülőkhöz adják?

2012. febr. 2. 16:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, addig amíg az apuka ki nem nyitotta a száját nem értettem a dolgot. Utána elgondolkoztam azon, hogy vajon mit láthatott a gyámügy? Mert egy olyan ember, aki kamerák előtt is csak ennyit tud kihozni magából, az hogy viselkedik négy fal között a családjával? Jó lett volna, ha a döntést kicsit részletezik. Bár, az, hogy valaki egy ilyen pici tündér mellett napokig drogozik, elég nyomós indok. Jól értettem, hogy akkor ráadásul nála volt a baba?
2012. febr. 2. 16:48
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

én nem értem igazán a dolgot. tény, hogy fiatalok és apuka drogozása is belefér a képbe, szóval, hogy süt róla :D

de ha a nagymama rendben van akkor bármilyenek is a szülők, a picinek csak az lenne a legjobb ha a közelükben lenne, nem?

2012. febr. 2. 17:00
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
16:42-es válasszal és az utolsóval értek egyet.
2012. febr. 2. 17:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Megnéztem a FB-t is, az adást is, de még mindig nem tiszta előttem, hogy a babát miért is akarják elvenni a nagyszüleitől.
2012. febr. 2. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!