Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyerekesek? Ti mennyiből...

Kisgyerekesek? Ti mennyiből éltek meg egy hónapban?

Figyelt kérdés

Mennyi pénz folyik be a kasszába minden hónapban? Hanyan vagytok rá? (apa, anya, gyerek/ek), a pároddal mind a ketten dolgoztok? és elég mindenre? tudtok félre rakni belőlle?

Tudnátok/akartok vállalni még egy gyerkőcöt? Bírnátok anyagilag?

Nem akarok túrkálni senki pénztárcájában, ne úgy értsétek!

2012. jan. 28. 14:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hárman vagyunk. Én 123 nettót kapok, férjem 160 nettót. Ezen felül másodállásban viszünk egy webáruházat, az kb. 80-at hoz tisztán havonta. A lakáson van hitel kb. 4 millió, ez havi 40 ezer amióta magas a svájci frank. Máson nincs hitel. Én nem panaszkodom.
2012. jan. 28. 17:12
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
Én nettó 250-et keresek (6 órában), férjem olyan átlag 250-et nettóban szintén. Ebből kell magánbölcsit, hiteles autót , lakáshitelt, meg ezermást fizetni, sokszor még a nettó 500 is alig elég, mert kb. egyikünk fizuja csak a hitelre megy el, meg rezsire, a másik fele bölcsire és kajára.
2012. jan. 28. 18:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Havi nettó 100 ezerből élünk a lassan 3 éves kislányommal. Nappali szakos hallgatóként heti 5 nap korrepetálok három órát, kapok ösztöndíjat meg gyerektartást az anyjától, mert elhagyott minket. Szüleim vidékiek, adnának pénzt, de nem fogadom el, kell az nekik.

Ebből a 100-asból nagyon jól elvagyunk, havi 10 ezret el tudok tenni a bankba.

22F

2012. jan. 29. 10:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Úúúúú. 13-as: minden tiszteletem a Tiéd! Ez durva :(
2012. jan. 29. 11:20
 15/16 A kérdező kommentje:

Én is egyedül nevelem lassan 3 éves kislányomat. Minket apa hagyott itt. Tudom milyen egyedül nevelni gyereket!

Gratulálok! Ügyes vagy! (azért szomorú is)

32N

2012. jan. 29. 20:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Én 10 év munka utána 77.000 ft-ot viszek haza nettóban, plusz a családi pótlék. Apa kb. 125.000 Ft-ot hoz nettóban.

Egy négy évesünk van. Egy hiteles autónk, ami kb. 40.000 ft havonta.Nincs saját lakásunk, havi 32.000 Ft most a gáz. (mondjuk nyáron kevesebb lesz, de akkor férjem is kevesebbet fog hazahozni. Hónapról-hónapra élünk,bár egész jól, van egy kis félretett pénzünk, de annyi nincs, hogy legyen egy saját lakásunk, hitelt pedig, amíg nem muszály nem veszünk fel. Ja és az én szerződésem, csak jövő év végéig szól egyenlőre. Kistesó tuti nem lesz, mert akkor 100 %, hogy nem hosszabbítják meg a szerződésemet, így van esély, de megint max. 1-2 évre. Ez van.

2012. jan. 30. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!