Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyerekesek? Ti mennyiből...

Kisgyerekesek? Ti mennyiből éltek meg egy hónapban?

Figyelt kérdés

Mennyi pénz folyik be a kasszába minden hónapban? Hanyan vagytok rá? (apa, anya, gyerek/ek), a pároddal mind a ketten dolgoztok? és elég mindenre? tudtok félre rakni belőlle?

Tudnátok/akartok vállalni még egy gyerkőcöt? Bírnátok anyagilag?

Nem akarok túrkálni senki pénztárcájában, ne úgy értsétek!

2012. jan. 28. 14:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Én 125 nettót kapok, plusz a gyes és a csp. Apa 160-at.

Egyelőre 3-an vagyunk, de már várjuk a tesót.

A lakáson, kocsin nincs hitel. (van egy hiteles lakás, de ki van adva albérletbe, így az eltartja magát).

Szerintem ebből normálisan meg lehet élni, még félre is tudunk tenni.

2012. jan. 28. 14:18
 2/16 anonim ***** válasza:

1 gyerkőc van 3 éves lesz jövőhónapban. Apa 90.000 körül hoz haza mostantól (eddig 60.000-et kapott, most váltott munkahelyet). Nekem a 6 órás bérem 58.000 FT, plusz a gyes februárig 14-ig, meg a családi. A 8 órás bérem úgy 80.000 Körül lesz (gondolom én:-), de lehet, hogy koppanok és nem lesz annyi). Albérletben lakunk, havi 20.0000, plusz a rezsi. Autó hitel 20.000. Februárban 120.000 lesz a rezsi, ebben az autó is benne van, telefon, internet stb, tehát minden. A többi marad kajára, Kisfiunknak a bölcsis ebéd (10.000/hó),meg ami kell.

Hiába szeretnénk még egy gyerkőcöt, nem merjük bevállalni, legalább is most még nem. (bár még ráérünk 30-at töltjük mind a ketten az idén). De most úgy néz, ki a helyzet, hogy egyke marad. Inkább neki adok meg mindent később ami kell (iskolák), mint hogy ha már kettő van ne tanulhassanak, mert tudjuk finanszírozni.

2012. jan. 28. 14:21
 3/16 anonim ***** válasza:
Félre semmit sem tudunk rakni, nyaralásra mindég gyűjtünk, hogy eltudjunk menni 5 napra. 2. voltam
2012. jan. 28. 14:22
 4/16 anonim ***** válasza:
illetve apa fusizza össze a nyaralást...Kb 100.000-be lesz (benzin, szállás, stb)
2012. jan. 28. 14:23
 5/16 anonim ***** válasza:
Mi most nagyon rosszul állunk, a férjem munkanélküli 1 éve, pedig mindent megtesz, hogy el tudjon helyezkedni. Így marad a GYED és a családi pótlék, ami nem éri el a 100 ezret. A szülők segítenek minket + feléljük folyamatosan a félrerakott pénzünket. 1 gyerek van.
2012. jan. 28. 14:35
 6/16 A kérdező kommentje:
Oh! Nagyon sajnálom! Kitartást!
2012. jan. 28. 14:40
 7/16 anonim ***** válasza:

Anya, Apa, 3 éves, 2 hónapos. Tgyáson vagyok, Apa minimálbéres, néha maszek munkára hívják, de sajnos az ritka. Nekem a hét elején megszűnt a cégem, szóval nincs hova visszamenjek.

Félrerakni? Fizetéstől fizetésig élünk, és csak a legszükségesebbeket vesszük meg.

Ha megnyernénk a lottót, akkor még egy pöttömöt vállalnánk, amúgy semmiképpen.

2012. jan. 28. 15:06
 8/16 anonim ***** válasza:
Mi mindketten dolgozunk, 200-at kapunk ketten, plusz csp. 1 gyerkőc van, és tervezzük a kistesót. a házért nem fizetünk, de lízinges a kocsink, a törlesztőnk már az egekbe jár, így félre tenni nem igazán tudunk.
2012. jan. 28. 15:19
 9/16 anonim ***** válasza:
Mindketten saját vállalkozást viszünk,2 gyerekünk van,a 3. pocakban.Hitel nincs,saját házunk van(igaz,40 évesek vagyunk),tudunk félre tenni,és van tartalékunk is.Szerintem mi nagyon szerencsések vagyunk.
2012. jan. 28. 15:32
 10/16 anonim ***** válasza:

Párom eddig 80 e ft-ot kapott, nem tudott elhelyezkedni egyetemi végzettséggel. De most megkapta álmai állását, nettó 250 e ft-ot kap, 3 hónapja.

Én 98 e ft-os gyedet

1éves, 3 éves gyerekek és mi ketten + cica

Albérlet, az elmúlt évek felhalmozott tartozásai az eddigi pénztelenség miatt, ami olyan 700 e ft + 2 millió ft a diákhitel.

Szerencsére a lakás nem hiteles, elég bérleti díjat fizetni.

Ingóságunk mindenünk van, erre nem kell igazán költeni.

Mivel hatalmas adósságunk van és törlesztjük, így félretenni nem tudunk, de remélhetően 1 év múlva már rendbe jövünk.

Szeretnénk mégegy babát, de ez mégcsak gondolat szintjén van.

2012. jan. 28. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!