Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek mennyiből lehet...

Szerintetek mennyiből lehet egy 5 évessel albérletbe megélni?

Figyelt kérdés

Jelenleg falun élünk,de én itt nem bírom tovább...vissza akarok menni a városba..de,addig nem kapok városi munkát,amíg nem ott lakok!

Ez egy körforgás,mert munka nélkül albit,meg gyereket rendezni elég zűrös...de a munkához,meg helyiket vesznek fel inkább..

2011. dec. 23. 08:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Gondolom, te is elkövetted az egyik legnagyobb hibát, és beleírod az önéletrajzba a címed. Ez egy hatalmas butaság, semmi másra nem jó, csak az esélyeid nullára csökkentésére. Ha cím nélkül küldöd el az önéletrajzot, akkor pontosan ugyanakkora eséllyel indulsz, mint egy városi.

Első körön mindenképpen ezt javaslom. Sokkal olcsóbb interjúkra utazgatni, mint egy lakást fenntartani.

Aztán ha van munkád, akkor tudtok költözni és minden egyebet intézni. Szerintem olyan havi 150 ezerre mindenképpen szükségetek lesz, ennek a bő felét elviszi az albi, a maradékból ha spórolsz, meg tudtok élni. De azért jobb lenne, ha egy kicsit többet keresnél.

2011. dec. 23. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Kezdésnek a kauciót bele kell számolni....majd a többi teljesen változó mert hát tudni kell az albérlet árát...nem mind1 főleg a téli hónapokba,hogy milyen fűtése van,a víz és csatornadíj is eléggé változó mert pl nálunk nincs 700 ft a víz és csatorna össz köbmétere addig 2 faluval arrébb ez közel a duplája...az egyéb rezsivel kapcsolatos kiadásokra még rájön a kaja és a gyerekkel kapcsolatos egyéb dolgok mint az óvodai étkezés ruháztatás stb szóval össze kell kalkulálni a dolgokat és arra még + rászámolni...Én inkább ülnék a seggemen a falun és nagyon megfogadnám az első tanácsát nem pedig kellő keret nélkül városba cuccolni albérletbe egy gyerekkel.
2011. dec. 23. 09:21
 3/6 A kérdező kommentje:
150000ft-felett?!viccelsz?eladóként?ahova én mennék,akár 15ezer forinttól van albérlet!jelenleg a párommal együtt élünk az ő lakásába,/nem a kicsi apja/.Egyre nehezebben viselem az együttélést..ezért mennék..a kicsi apja abba a városba van ahova mennék,segítene.Nem anyagiakba persze.
2011. dec. 23. 09:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem viccelek, fogalmam se volt róla, hogy eladó vagy, arról meg végképp nem, hogy arrafelé 15 ezer az albérlet. Errefelé egy kicsi lakás 40+rezsi minimum.

Persze ha a kicsi apja segít, meg gondolom, kapsz csp-t is, ami most nem tudom, mennyi, akkor már a kereseted lehet kevesebb.

De ha nem adsz meg pontos adatokat, akkor hogy várhatsz pontos eredményt? Különben a pontos adatok ismeretében magad is ki tudod számolni, mennyi pénz kell, kell az albérletre, a kajára, ruhákra, és persze legalább egy 5 ezret félre kell tenni. Annak függvényében, hogy melyik mennyibe kerül, meg tudod határozni a szükséges pénzösszeget.

2011. dec. 23. 10:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen igazad van,nem adtam meg sok adatot.én most mindennel együtt kapok kb.55 ezer forintot.Csak tudod az a baj,hogy van diákhitel tartozásom..így a bérem 33%-át le fogják vonni...szerintem 2 helyen is kellene dolgozak!de akkor mikor leszek a kicsivel?!Attól tartok,hogy nemhogy 2 munkát de 1-et se fogok kapni..mit csináljak?
2011. dec. 23. 10:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát ez így nem egyszerű. Ha most megéltek, akkor bírd ki még egy darabig falun és spórolj, fizesd ki a diákhitelt.

Mit végeztél amúgy? Miért nem prbálsz meg azzal elhelyezkedni inkább? Biztos többet keresnél, mint eladóként.

2011. dec. 23. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!