Szerintetek mennyiből lehet egy 5 évessel albérletbe megélni?
Jelenleg falun élünk,de én itt nem bírom tovább...vissza akarok menni a városba..de,addig nem kapok városi munkát,amíg nem ott lakok!
Ez egy körforgás,mert munka nélkül albit,meg gyereket rendezni elég zűrös...de a munkához,meg helyiket vesznek fel inkább..
Gondolom, te is elkövetted az egyik legnagyobb hibát, és beleírod az önéletrajzba a címed. Ez egy hatalmas butaság, semmi másra nem jó, csak az esélyeid nullára csökkentésére. Ha cím nélkül küldöd el az önéletrajzot, akkor pontosan ugyanakkora eséllyel indulsz, mint egy városi.
Első körön mindenképpen ezt javaslom. Sokkal olcsóbb interjúkra utazgatni, mint egy lakást fenntartani.
Aztán ha van munkád, akkor tudtok költözni és minden egyebet intézni. Szerintem olyan havi 150 ezerre mindenképpen szükségetek lesz, ennek a bő felét elviszi az albi, a maradékból ha spórolsz, meg tudtok élni. De azért jobb lenne, ha egy kicsit többet keresnél.
Nem viccelek, fogalmam se volt róla, hogy eladó vagy, arról meg végképp nem, hogy arrafelé 15 ezer az albérlet. Errefelé egy kicsi lakás 40+rezsi minimum.
Persze ha a kicsi apja segít, meg gondolom, kapsz csp-t is, ami most nem tudom, mennyi, akkor már a kereseted lehet kevesebb.
De ha nem adsz meg pontos adatokat, akkor hogy várhatsz pontos eredményt? Különben a pontos adatok ismeretében magad is ki tudod számolni, mennyi pénz kell, kell az albérletre, a kajára, ruhákra, és persze legalább egy 5 ezret félre kell tenni. Annak függvényében, hogy melyik mennyibe kerül, meg tudod határozni a szükséges pénzösszeget.
Hát ez így nem egyszerű. Ha most megéltek, akkor bírd ki még egy darabig falun és spórolj, fizesd ki a diákhitelt.
Mit végeztél amúgy? Miért nem prbálsz meg azzal elhelyezkedni inkább? Biztos többet keresnél, mint eladóként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!