Vannak itt olyanok, akik albérletben laknak ugy, hogy van kisgyerekük? Mennyiből jöttök ki egy hónapban?
Mindig is albérletben laktunk, mióta megvan a fiam. Másfél szobás a lakás, a lakbér 30 ezer havonta, a rezsi mostanság piszokul sok, simán megvan 40 ezer is egy hónapban, pedig amikor ideköltöztünk, akkor egy tizessel kevesebb volt. Sőt, nyáron szeretnénk költözni (a város másik részére), de nagyon durván felmentek az ekkora lakások bérei (érdekes, hogy a kicsit nagyobbak nem lettek drágábbak, csak ott meg ugye több a rezsi), de már a legtöbb ekkora lakás havonta 35-40 ezer forint, havi harmincért már sajnos biztos nem fogok találni. Mondjuk az is igaz, hogy ez a havi 30-as bérleti díj az ekkora lakásokra már évek óta ennyi volt a városban, várható volt, hogy lassacskán ez is drágul, mint minden más.
Ha ezek ki vannak fizetve, akkor nem sok marad sajnos. Amire nagyon kell, arra jut, de ha hirtelen bejön valami nagyobb kiadás, akkor az már gondot tud okozni.
2.válaszoló vagyok.
Nem szeretnénk,de sajnos nincs más megoldás.És még mindig jobb,mintha nem lenne hol lakni!Sokan lenézik azokat akik albérletben laknak.Én pl.már megkaptam a szomszédasszonyomtól,hogy nekünk nem szabad azt amit nekik.Pl.az én lányom nem szaladgálhat a lakásban,mert őt zavarja,ha hupog,de minket nem zavarhat,ha az ő lánya hupog.Társasban lakunk.De ők ma reggel 7óta fúrnak.De mivel én csak egy albérlő vagyok,így szavam nem lehet.
szia!
mi nem albérletben élünk, de a lakáshitelünk hetvenezer havonta+ plusz a rezsi, és van két kislányunk. bevételünk olyan 200 körül van.
szerintem ez sem másabb, mint az albérlet. mondtam is a barátnőmnek, aki azért nem akar még babát, mert albérletben laknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!