Hányan laknak itt albérletbe?
Hányan vagytok egy családba?
Milyen típusú albérletbe laktok (lakás, ház, etc)?
Tudtok félre tenni (akár min. egy ezrest is havonta) ?
Van, aki megbánta, hogy albérletbe szült?
Mindenképpen szeretnétek saját lakást vagy marad az albérlet?
Milyen régóta laktatok ott, mielőtt bevállaltátok a gyermeketeket?
Van, aki albérletből - albérletbe költözik, mióta megszületett a gyermeke?
Bocs a sok kérdésért, de érdeklődő lennék ez ügyben!
Köszi a válaszokat :)
-3an vagyunk, a párom, én és a kisfiam
-kertes családi ház
-félretenni?! jó is lenne
-természetesen mindenképp szeretnék egy kisebb saját családi kuckót
-3 hónappal a szülés előtt költöztünk
-ez az első és remélhetőleg utolsó albérletünk is
- anya-apa, 3éves kisfiú, 9 hónapos kislány, 9éves herélt macska.
-téglaépület, társasház, Bp. külkerület,
-nem, egyenlőre nem tudunk félretenni,
-nincs más lehetőségünk egyenlőre. Hiteles lakás öngyilkosság, szüleink az örökségünket nem adják oda, így saját lakást készpénzre nem tudunk venni.
Apukám után örököltem fél lakást, párom anyukája és nagypapáa után, de eddig senki nem hajlandó értékesíteni a lakását. ez van.....
-ki ne szeretne saját lakást????
- 1 éves volt a kisfiúnk akkor költöztünk anyutól albérletbe.
-ugyanott lakunk azóta.
3 an vagyunk az 1 évesemmel.
86 m2-es 3 szobás lakás
tudunk félre tenni
nem bántam meg
szeretnénk egyszer
kb 2 éve laktunk elötte itt
lehet jövöre költözünk mert jön a tesó és ez kicsi
külföldön élek itt az albérletünk rezsivel 900€ egy ilyen lakás vételára 200.000€. a bevételünk kb 3000€ ha hitelt vennénk fel, kb 10 évre (az felett nem vennék fel hitelt mert nagymama koromba is fizethetném) 2000€ lenne a hitel havonta. szóval marad az albi. van félretett pénzünk és így utazni is tudunk, nem kell kuporgatni, mert az albi fele annyi csak mint a hitel lenne, pedig itt a kamat fele annyi mint Mo-n.
otthon mindenki vesz óriási kamatra fel hitelt, majd egy egész életen át szenved.
külföldön ez nem így van, ott inkább albérlet, de nem szenvedünk.
Szia!
3an vagyunk
lakásban lakunk(38m2,másfél szoba)
12ezer a lakáskasszánk,ezt tesszük félre, párom hitele letelte után emeljük 20ra (ez jövő tavasszal lesz)
nem bántam meg hogy ide(Vagyis elözőleg másik albiba született a lányunk)
Szeretnénk saját lakást,lehet az albérletet vesszük meg,tulaj felajánlotta
Lányunk 8hós korában(tavaly karácsony és szilveszter között jöttünk ide)
Mi akkor költöztünk albiba amikor kiderült a baba,s összeházasodtunk a párommal.most leszünk 2éves házasok. nov 28án.
3an vagyunk,apa a kislányom és én
egy 10 emeletes panelban lakunk,35nm,másfél szoba
sajnos nem tudunk félre tenni,mert elég drága
NEM bántam meg
igen,szeretnénk saját lakást,de sajnos az nem egyszerű dolog...
az előző albérletből a baba miatt tettek ki,így 6 hónapos kismama voltam,amikor költöztünk,de azóta a mostani helyen lakunk
-3an vagyunk(anya,apa,15hós kislány és most 18hetes terhes vagyok)
-Társasházban lakunk,50nm-es a lakás
-havi 12000ft a megtakarítás és most egy lakáskasszán gondolkodunk
-Eddig szerettem volna saját kertes házat,de mostanság elbizonytalanodtunk,megéri-e majd életünk végéig fizetni a törlesztőt
-19éves korom óta lakom albérletben,most 25leszek,páromnak is hasonló
-A babánk ide született ahol most lakunk,és maradunk is még egy darabig. Szerencsére a főbérlőnk nagyon rendes.
3man vagyunk egy 3 szobás, nappalis sorházban. Ez már a 3. albérletünk. Nagyon utálok költözni! Az elsőből azért jöttünk el, mert lehetőségünk nyílt egy saját házra, de mégse jött össze, így átmenetileg egy garzonba költöztünk. Ide született a lányom is. 2 hónapos korában költüztünk a mostani helyre. Innen már saját házba szeretnék menni, nem másik albérletbe. Egyébként rémálom a költözés egy pár hónapos babával! Főleg, ha hasfájós! Még egyszer nem vállalnám be.
Egy keveset félre tudunk tenni minden hónapban, de muszáj is, mert jövőre esküvő :)
Ja és nem bántam meg az albérletbe szülést. Én ugyanolyan otthonomnak tudom tekinteni, mint egy saját házat, főleg, hogy nincs megkötve a kezünk (van aki egy polcot sem tehet fel a tulaj engedélye nélkül)
Szia!
Mi öten vagyunk plusz egy magyar vizsla.
67 nm lakás.
Félretenni nem tudunk, örülök ha kijövünk hó végéig.
Nem bántam meg.
Maradunk egyenlőre mert semmi kilátásunk nincs saját lakásra, előző lakásunkat még a hitel bedőlése előtt eladtuk, többet nem szeretnék banknak tartozni.
Már 3 éve lakunk albérletben, legkisebb lányunk 19 hónapos ez utóbbiba 3 hónapja költöztünk. Itt nekünk is az a jó mint előttem írták, hogy nincs megkötve nekünk sem a kezünk. Kifesthettünk bárhogyan, konyhabútort lecseréltük stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!