Miért nem veszik el az ilyen anyáktól a gyerekeiket? Ez felháborító!
"Modern kínzás", ezért elfogadott.
De a gyerekek ebben nőttek fel, fogalmuk sincs milyen lehet másképp élni és gyereknek lenni.
Az anyák meg nem tudom mit akarnak, talán saját álmaikat megvalósítani...csak olyannyira akarják ezt, hogy elfelejtik, hogy a gyereküknek ez nem feltétlen a legjobb.
Addig míg baj nem történik, senki nem is fog ezzel foglalkozni. Ha majd egy 6 éves szépségkirálynő éhen hal, talán akkor történik majd valami szabályozás ez ügyben.
Addig meg nézhetjük őket a kiló sminkkel az arcukon...
Hat ez tenyleg kiakaszto. Szoktam nezni neha a műsort,volt hogy elbőgtem magam rajta...és elhihetiteik,nem a meghatottságtól.
Én is észrevettem,hogy minél flugosabb meg törtetőbb egy ilyen anyuka,az tuti hogy annál kövérebb is!Gondolom a gyerekkel akarjak azt elerni ami nekik soha nem adatott meg.
Szerintem nagyon nagyon nagy a felelősség a zsuriken,és nagyon rossz hogy azt helyezik előnybe akin több a smink,a mű cucc,és nincs rajta egy deka felesleg sem.Amég a zsuri nem a termeszetes gyermeki szepseget pontozza,addig lesznek ilyen elborult elméjű anyukak...
Inkább az anyjának kéne diétázni, mert olyan mint egy tehén!!
És amúgy ő eszik pl. fagylaltot/csokit és a kislánynak nem ad????
Mert nem úgy néz ki ez a nő, mintha ő is "salátakúrán lenne...
Ahogy elnéztem a 2. képen látszó anyukát, rá valóban ráférne egy hathatós fogyókúra...
Csak azt nem értem, miért engedélyeznek 4-5 évesekenek szépségversenyt tartani?
néhány éves kislányokat barnítani, műszempilla, meg sorolhatnám mivel felölteni, produkáltatni őket.
már néhány éves korukban annyi sminkben állnak a közönség előtt, amennyit egy hónap alatt sem használok el...
túlzásnak tartom,
nem egészséges lelki fejlődést biztosít, minden kislány szeret szép lenni, de nem hiszem, hogy ez jó
ez a szülők önzősége.
a második képen tényleg ott a húsos nő ... hát annak kéne fogyóznia, de elég rendesen
egy ilyen kis gyereknél 4,5 kg elvesztése? ez a súlya negyede?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!